INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FINALA CUPEI LIGII / TOTTENHAM - CHELSEA 2-1 (PREL.)

După 9 ani

Articol de - Publicat luni, 25 februarie 2008 00:00

Spurs a cucerit primul său trofeu din 1999 încoace. Şi atunci triumfase în aceeaşi competiţie

Tottenham i-a suflat lui Chelsea de sub nas primul trofeu al sezonului: Cupa Ligii. Victorie cu 2-1 aseară, pe Wembley, la capătul a 120 de minute de joc, după ce la finele timpului regulamentar scorul era egal, 1-1.

Drogba deschisese scorul dintr-o directă de la 28 de metri (39), însă Spurs şi-a revenit din şoc în partea secundă. Iar superioritatea i-a fost răsplătită în minutul 69, cînd Berbatov a transformat sigur penalty-ul acordat de "centralul" Mark Halsey în urma unui henţ comis în careu de Wayne Bridge.

Golul victoriei şi al primului trofeu cîştigat din '99 încoace l-a izbutit Woodgate (94). Reuşită cu care-i bagă managerului Juande Ramos în buzunar o primă de 375.000 de euro, sumă de două ori mai mică decît ar fi încasat omologul său, Avram Grant, dacă învingea.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează