INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

După Bale, Real Madrid a mai pierdut un jucător » Zidane nu-l va putea folosi în următoarele trei meciuri

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat sambata, 25 noiembrie 2017 11:37

Marco Asensio s-a accidentat, având o problemă musculară în zona pelvisului, și nu va juca împotriva Malagăi, în meciul de sâmbătă din etapa a 13-a din La Liga. Internaționalul spaniol va lipsi cel puțin 10 zile din lotul lui Real Madrid.

Astfel, mijlocașul în vârstă de 21 de ani, va absenta și în următoarea partidă din campionat contra lui Athletic Bilbao, din deplasare, dar și în întâlnirea retur din Cupa Spaniei, unde echipa ”Los Blancos” va avea ca adversar pe Fuenlabrada.

”În urma testelor efectuate de către echipa medicală a lui Real Madrid, Asensio a fost diagnosticat cu o leziune la piciorul drept. Recuperarea lui va fi monitorizată”, se arată în comunicatului clubului spaniol.

La conferința de presă desfășurată înaintea meciului cu Malaga, Zinedine Zidane a confirmat accidentarea mijlocașului, el insistând asupra faptului că jucătorul nu va fi forțat să revină repede în echipă, pentru a nu risca o agravare.

Asensio a avut un început bun de sezon, fiind prezent în toate cele 12 partide ale lui Real Madrid din La Liga, înscriind 4 goluri și dând 2 pase decisive. În acest an, el a evoluat 6 meciuri în naționala Spaniei, echipă calificată la Campionatul Mondial din 2018, din Rusia.

sursa: marca.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează