INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LĂCOMIE

După ce l-a înşelat, Vanessa îl stoarce de bani pe Bridge

Articol de - Publicat joi, 11 februarie 2010 00:00

Vanessa Perroncel, topmodelul care s-a culcat cu cinci dintre foştii sau actualii jucători ai lui Chelsea,  printre care şi Mutu, e pusă pe făcut bani.

 

După ce-a anunţat că va publica propria ei versiune despre relaţia cu căpitanul albaştrilor, John Terry, acum intenţionează să-i ceară mai mulţi bani în instanţă lui Wayne Bridge, iubitul încornorat. Cei doi au împreună un băieţel în vîrstă de 4 ani, iar fundaşul lui Manchester City îi plăteşte 10.000 de lire sterline lunar pensie alimentară, plus costurile privind întreţinerea casei unde copilul locuieşte împreună cu mama.

Surse din anturajul Vanessei susţin că ea ar dori dublarea sumei, în condiţile în care Bridge cîştigă la City 80.000 de lire sterline lunar.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
 •  11 Februarie 2010, 18:34
Postat de pe 11 Februarie 2010, 13:36

ce judecator i-a acordat copilul aceste curve?

In cazul unui divort, de cele mai multe ori copilul este incredintat mamei. Ca si barbat este ffff greu sa castigi custodia propriului copil. Trebuie sa demonstrezi ca mama lui nu va putea avea grija de el, mediul in care traieste aceasta este inadecvat cresterii unui copil, etc... Insa este ffffff greu sa demonstrezi aceste lucruri. Cat il priveste pe Bridge (precum si pe toti barbatii) ar trebui ca data viitoare sa se uite si la caracterul pers de langa

 •  11 Februarie 2010, 15:26

parashuta.f..m...m!!!! haita!!

andi_89
andi_89  •  11 Februarie 2010, 14:22

frate cum sa dea judecatorul custodia unei "mame" demonstrata a fi QURVVAAA? nici macar in romania nu se intampla asa ceva.. chiar imi pare rau de el.. dar consider ca principalii vinovati sunt fostii lui colegi! e un mare pacat sa te culci cu femeia prietenului tau.. te duci cu el la bere dupa meci si dupa aia ii fuuutzi nevasta.. trist!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează