INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Duricici a înnodat picioarele rapidiştilor vara trecută, acum vrea să facă istorie la un lider din Europa

Articol de - Publicat marti, 21 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 21 mai 2013 18:26

Filip Duricici, 21 de ani, a lăsat Heerenveen pentru a semna cu Benfica. Fotbalistul a avut un sezon foarte bun în campionatul olandez, care l-a propulsat la formaţia lusitană. În august, anul trecut, Heerenveen a evoluat în preliminariile Europa League contra celor de la Rapid, iar Duricici a marcat de două ori în victoria cu 4-0 împotriva giuleştenilor şi a avut o prestaţie remarcabilă.

În prezent, sîrbul se pregăteşte să facă Benfica, la anul, campioană, după 3 ani în care Porto şi-a impus supramaţia. "Sînt un clasic număr 10. La "naţională", joc şi ca atacant, dar nu-mi place prea mult această poziţie, iar la Heerenveen am fost folosit în extrama stînga. Pînă la urmă, joc acolo unde îmi permite antrenorul", a declarat fotbalistul pentru Renascenca.


Îşi face reclamă şi promite titlul

"Am avut multe oferte, aş fi putut dialoga şi cu alte cluburi, dar Benfica joacă un fotbal atractiv şi are un istoric în ceea ce priveşte calitatea numerelor 10. Rui Costa, Aimar, acum, Gaitan. Şi eu sînt un fotbalist precum cei pe care i-am amintit", a mai spus jucătorul de 21 de ani.
"Sînt satisfăcut că voi semna cu Benfica. Are mulţi fani pe tot globul şi promit să dau două sute la sută ca să cîştigăm titlul la anul, e principalul meu obiectiv. Mi-a părut rău că Benfica nu a învins pe Porto şi nu a luat Europa League la Amsterdam. Sînt fericit că pot lucra cu un antrenor de talia lui Jorge Jesus", a mai spus tînăra stea a "diavolilor roşii". A Bola a mai scris azi că Benfica vrea să mai semneze cu un sîrb, Lazar Markovici, 19 ani, de la Partizan Belgrad, fotbalist monitorizat şi de Chelsea.

7 goluri în 32 de meciuri a reuşit Duricici pentru echipa batavă în prima divizie olandeză

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
oaeaspurcata
oaeaspurcata  •  21 Mai 2013, 20:56
Postat de vladutzzz89 pe 21 Mai 2013, 18:40

tot porto e campioana si anul asta...sau ai scris articolul cand benfica era pe primul loc?:)))

Comentariul tau e de prisos. Unde vezi tu ca scrie ca e Benfica campioana? Daca nu te-am convins, mai citeste si fii atent la virgule "În prezent, sîrbul se pregăteşte să facă Benfica, la anul, campioană, după 3 ani în care Porto şi-a impus supramaţia."

oaeaspurcata
oaeaspurcata  •  21 Mai 2013, 20:54
Postat de nicks89 pe 21 Mai 2013, 19:00

De la Duricici la Djuricic e diferenta mare. Chiar nu sunteti in stare nici macar sa va informati cum li se scrie corect numele unor fotbalisti?

In sarba se scrie "ĐURIČIĆ". Nu am diacriticele necesare, perntru a te convinge intra aici ://ro.soccerway.com/players/filip-djuricic/116377/

dtdr
dtdr  •  21 Mai 2013, 20:24

Mai " ziaristi " de doi lei de la " batistutza " gsp, va luati de RAPID ca " Duricici i-a innodat " si ati primit cu OVATII cand HAZARD si MATA au facut ce au vrut ei cu OITELE voastre. PE CAND ZI DE DOLIU LA GSP pentru condamnarea pentru ACTE DE CORUPTIE al IDOLULUI SI SPONSORUL VOSTRU ??!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează