INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA / CHELSEA - MAN. CITY 2-0

Dzeko şi Torres îşi continuă perioada de secetă în atac » Cavalerii cifrei rotunde

Dzeko (prim-plan) a fost
Dzeko (prim-plan) a fost "închis" de Ivanovici ieri, pe Stamford Bridge Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 21 martie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 20 martie 2011 21:43

Dzeko şi Torres, 0 goluri. Bosniacul, viitorul adversar al "tricolorilor", n-a mai marcat din 24 februarie. Iar spaniolul n-are nici o reuşită la Chelsea!

Sîntem speriaţi de Edin Dzeko, omul de gol al Bosniei, dar atacantul bosniac, cumpărat în ianuarie de Man. City cu 32 de milioane de euro, a uitat să mai marcheze. Nici ieri, în faţa lui Chelsea, n-a găsit plasa şi n-a făcut-o din 24 februarie. Iar vîrful în vîrstă de 25 de ani, care a încercat acum fără succes să evite capcanele fundaşilor londonezi, nu are nici un gol la echipa din Manchester în 8 meciuri de Premier League!

Alt exemplu de ineficacitate. Şi mai dureros. Spaniolul Fernando Torres, venit la Chelsea pentru 58 de milioane, a fost încă o dată mut în careul advers. În 7 jocuri la rînd, 5 în campionat şi două în Ligă, nu a punctat nici măcar o dată. E permanent în contratimp cu colegii săi.

Ieri, ibericul a fost salvat de doi brazilieni: un fundaş, David Luiz (2011), şi un mijlocaş, Ramires (2010), ambii veniţi de la Benfica. Ei au marcat pentru Chelsea, ultimul impresionînd cu acţiune-samba la 2-0.
Pe bosniac nu l-a ajutat nimeni.


4 săptămîni la rînd fără gol are bosniacul Dzeko la Man. City

500 de minute şi zero goluri: atît a putut Torres la Chelsea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close