INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI ÎN EUROPA

Echipele mari din Premier League se pregătesc de transferuri » Întăriri din Europa

Articol de GSP - Publicat joi, 23 decembrie 2010 00:00

 

Echipele din Anglia se pregătesc din nou de transferuri. Evoluţiile mai puţin reuşite din acest sezon arată că echipele au nevoie de întăriri. Cum era şi de aşteptat Chelsea şi Manchester City se pare că vor echipele care vor încerca să aducă cele mai importante nume. The Sun a făcut o făcut o listă cu jucătorii care ar putea ajunge la echipele din Premier League.

CHELSEA
Carlo Ancelotti are nevoie de urgentă de o întărire a lotului. Se pare că Roman Abramovich va arunca din nou cu bani pe piaţa transferurilor. 

Principalele ţinte ale albaştrilor sînt: fundaşul dreapta al lui Ajax Gregory van der Wiel, atacantul lui Anderlecht Romelu Lukaku şi fundaşul lui Wolfsburg Simon Kjaer.

LIVERPOOL
Roy Hodgson va avea un buget limitat pentru transferurilor din această iarnă. Jucătorii doriţi de echipa de pe Anfield sînt: Chris Samba, văzut ca un posibil înlocuitor pentru Jamie Carragher, Eljero Elia, jucătorul lui Hamburg şi Clint Dempsey, fostul elev al lui Hodgson la Fulham. În schimb, sîrbul Jovanovici va pleca

MANCHESTER UNITED

Aşa cum ne-a obişnuit în ultimii ani, Alex Ferguson nu va încerca să transfere nume importante în această perioadă. Principala ţintă a lui United este fundaşul central al lui PSG, Mamadou Sakho. Macheda, Gibson şi Obertan ar putea fi împrumutaţi.

ARSENAL
Arsene Wenger este mulţumit cu lotul pe care îl are la dispoziţie. Unul din jucătorii care ar putea ajunge pe Emirates ar putea fi Gary Cahill. Manuel Almunia va fi lăsat să se întoarcă în Spania.

MANCHESTER CITY
Cel mai bogat club din lume pregăteşte noi transferuri bombă în această iarnă. Doi jucători care ar putea ajunge la City sînt Edin Dzeko şi fundaşul Barcelonei, Dani Alves. În schimb mai mulţi jucători vor pleca în această perioadă: Adebayor, Wright-Phillips, Roque Santa Cruz, Lescott şi Wayne Bridge.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează