INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Eden Hazard a pus capăt speculaţilor cu privire la un transfer la Real Madrid

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat luni, 03 aprilie 2017 16:14

Eden Hazard este principala ţintă a lui Real Madrid în această vară şi formaţia spaniolă ar fi gata să stabilească un record de transfer pentru aducerea jucătorului pe "Santiago Bernabeu".

Starul liderului din Premier League este dorit cu insistenţă de Zinedine Zidane, însă Antonio Conte nu crede că atacantul său are motive de plecare de pe Stamford Bridge.

Presa spaniolă a anunţat şi ea faptul că Hazard a declarat că se simte bine în capitala Angliei şi nu îşi doreşte ca el şi familia lui să se mute. Întrebat despre interesul echipei lui Florentino Perez, Hazard a spus: "Vreți să-mi faceți probleme cu întrebarea asta? Nu, nu vreau să merg la Real Madrid. Mă simt bine la Chelsea. Am lucruri de terminat sezonul ăsta, vreau titlul de campion. Plus, am contract până în 2020, mă simt bine aici".

Fotbalistul de 26 de ani a fost transferat de Chelsea de la Lille în 2012, în schimbul sumei de 35 de milioane de euro şi mai are contract cu gruparea londoneză până în 2020.

Hazard are motive de bucurie cu formaţia britanică şi se arată extrem de fericit de revenirea în Champions League a echipei şi de o posibilă cucerire titlului de campion în Premier League.

Internaţionalul belgian a marcat 11 goluri şi a oferit nouă pase de gol în actuala ediţie de campionat şi este principalul motiv pentru care "albaştrii" se află în vârful ierarhiei cu un avans de şapte puncte în faţa lui Tottenham cu nouă partide rămase până la final.

Conte a declarat în repetate rânduri ca principalul obiectiv în această vară este păstrarea lui Hazard pe Stamford Bridge şi încercarea de a obţine trofeul Ligii Campionilor.

sursa: dailystar.co.uk

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
neaga1900
neaga1900  •  03 Aprilie 2017, 18:12

E sub contract cu Chelsea, nu poate vorbi despre un transfer. O va face dupa ce cluburile se vor intelege, daca asta se va intampla! Chelsea e un club bogat si poate refuza o oferta de peste 100 milioane!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează