INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL CONJUGAL

Căutat de poliție pentru că și-ar fi lovit soția cu mașina, Salvio se apără: „Ea m-a atacat, după ce a văzut-o pe noua mea iubită”

Eduardo Salvio și Magali Aravena
Foto: instagram +9   FOTO
Eduardo Salvio și Magali Aravena Foto: instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 aprilie 2022 17:16 / Actualizat duminica, 17 aprilie 2022 18:01

Căutat de poliție după ce a fost acuzat de soție că a călcat-o cu mașina, Eduardo „Toto” Salvio (31 de ani) neagă incidentul și spune că vinovată este femeia, care l-ar fi hărțuit din momentul despărțirii.

Joi dimineață, Magali Aravena, soția lui Salvio, l-a surprins pe fotbalistul argentinian împreună cu o altă femeie. Fotbalistul a încercat să plece, dar Magali s-a pus în fața mașinii. Cu toate acestea, Salvio a demarat și a lovit-o cu mașina, ulterior fugind de la locul accidentului.

Magali a depus plângere, iar Salvio este căutat acum de poliție.

Salvio a vorbit cu ziariștii spanioli

Actualul jucător al lui Boca Juniors a oferit o primă reacție despre accident. Salvio neagă că a călcat-o cu mașina pe Magali și susține că aceasta îl hărțuia, de fapt, după ce a văzut pe rețelele de socializare că are o nouă iubită.

„Aș dori să precizez că m-am despărțit de Magali la începutul lunii martie. Am luat cina și ne-am despărțit în relații bune. La început am locuit împreună, dar despărțiți, fiecare dormea ​​în camere diferite cu băieții. Ea s-a mutat aproximativ 12 zile mai târziu.

Sol (n.r.- noua lui iubita) și-a făcut o poză și a postat-o pe Instagram. M-a sunat imediat fosta mea soție, m-am dus să vorbesc în baie: «Nenorocitule, o să-ți distrug cariera, o să mergi să joci în Nigeria, s-o scoți din casa mea!». Am rugat-o să mă lase să-mi trăiesc viața. 

+5 FOTO

Când a ajuns acolo unde eram, a început să mă atace și să lovească mașina. Am plecat, m-am întors și am rămas după colț. Niciodată nu m-am gândit să fug. Am rămas la colţ. E adevărat că eram nervos, nu ştiam că se va întâmpla asta. 

Ea este cea care, după ce a dat trei lovituri, a sărit înapoi. A sărit, nu a căzut. Când a sărit, am dat înapoi pentru a pleca și a venit în fugă spre mașină, lângă geamul din spate de pe partea dreaptă ”, a declarat Salvio potrivit Mundo Deportivo

Căutat de poliție pentru că și-ar fi lovit soția cu mașina, Salvio se apără: „Ea m-a atacat, după ce a văzut-o pe noua mea iubită”
Sol Rinaldi

VIDEO Momentul când Salvio dă cu mașina peste soție

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Isterie la Bayern » Fiul directorului sportiv, terorizat de fani!
GERMANIA
Isterie la Bayern » Fiul directorului sportiv, terorizat de fani!
Dinamo Kiev refuză să lase jucătorii în cantonamentul naționalei Ucrainei » Surkis: „Asta crede Mircea Lucescu”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Dinamo Kiev refuză să lase jucătorii în cantonamentul naționalei Ucrainei » Surkis: „Asta crede Mircea Lucescu”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează