INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MUTARE

Efectul domino! AC Milan depinde de Manchester United pentru a transfera un jucător de la altă echipă!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2017 18:27

Gerard Deulofeu este foarte aproape de a evolua la AC Milan după ce s-a înțeles cu echipa italiană în privința condițiilor contractuale titrează "Tutosport".

Chiar dacă la început transferul intrase în impas, antrenorul Ronald Koeman nefiind de acord cu cedarea spaniolului din cauza numeroaselor probleme privind accidentările jucătorilor echipei britanice, posibila înțelegere pentru 22 de milioane de lire sterline între Everton și Manchester United pentru trecerea lui Schneiderlin la formația de pe "Goodison Park", crește speranțele conducătorilor echipei AC Milan privind mutarea jucătorului la echipa italiană.

Jucătorul spaniol a jucat în acest sezon pentru Everton 13 partide fără să marcheze un gol.

Produs al Academiei clubului FC Barcelona, Deulofeu a avut doar 2 apariții la prima echipă catalană în 4 sezoane, jucând mai mult pentru echipa secundă. În ultimele 2 sezoane acesta a fost împrumutat câte un sezon, pe rând, la Everton și mai apoi la Sevilla pentru ca în iulie 2015 formația britanică să îl achiziționeze definitiv pentru o sumă puțin peste 4 milioane de lire sterline. În cele 2 sezoane de când a fost cumpărat definitiv acesta a evoluat în 46 de meciuri pentru Everton, marcând 4 goluri.

A debutat în 2014 pentru naționala Spaniei împotriva Boliviei, fiind de altfel singurul meci jucat la nivel de seniori în tricoul ibericilor pentru jucătorul în vârstă de 22 de ani.

Surse: tribalfootball.comfootball-espana.netbbc.com

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează