INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Efectul Guardiola » Un jucător adus în vară la City își elogiază antrenorul: "E un geniu!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2016 13:21

Pep Guardiola este în funcție la Manchester City de numai câteva luni, dar a câștigat admirația fotbaliștilor săi.

Ajuns pe Etihad la dorința expresă a antrenorului catalan, Ilkay Gundogan are numai cuvinte de laudă pentru tehnicianul său.

"Este ca un geniu care citește și anticipează orice posibilă eventualitate din timpul unui meci. Este unic și probabil asta îl face cel mai bun din lume la ora actuală"

Având experiența celor 5 ani petrecuți la Borussia Dortmund, cu care a câștigat un titlu în sezonul 2011-2012, sub comanda lui Jurgen Klopp, turco-germanul de 25 de ani analizează comparativ cei doi manageri: "Ambii sunt de clasă mondială, dar au calități diferite. Jurgen este mai temperamental, în timp ce Pep e ceva mai calculat."

  • Gundogan a bifat o singură apariție în noul sezon pentru Manchester City, în victoria 4-0 cu Bournemouth, meci în care a și reușit să înscrie primul său gol în tricoul "cetățenilor".

sursa: goal.com

(George Vintilă)

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close