INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

”Efectul Pato”: transferul lui Tevez de la City la Milan a căzut

Tevez i-ar fi costat pe milanezi circa 28 de milioane de euro
Tevez i-ar fi costat pe milanezi circa 28 de milioane de euro

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 13 ianuarie 2012 10:36

Deşi se înţelesese cu Manchester City, AC Milan a renunţat la achiziţionarea lui Carlos Tevez. Clubul italian a trebuit să ia această decizie deoarece nu a reuşit să-l vîndă pe Pato la PSG. Brazilianul, care a refuzat plecarea, ar fi eliberat un loc în ofensivă şi, totodată, ar fi adus banii necesari transferului atacantului argentinian.

Administratorul delegat Adriano Galliani, abia întors din Anglia de la tratativele cu şefii liderului din Premier League, a afirmat: Pato şi-a exprimat dorinţa de a continua la Milan. El s-a gîndit la acest subiect cîteva zile. Hotărîrea îi aparţine, noi sîntem mulţumiţi de alegerea lui, deşi în Franţa ar fi avut un salariu dublu. Cred că jucătorii au dreptul şi posibilitatea să-şi stabilească viitorul. Decizia atrage după sine renunţarea la Tevez, cele două operaţiuni erau legate una de alta”.

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
flafy
flafy  •  13 Ianuarie 2012, 13:48

pacat de Tevez...la Manchester va zic yo ca era peste Rooney...si Chicharito este peste Rooney,iar la City cred ca este cel mai bun atacant din lot;...merita o echipa ca Milanul,dar asta e, iar in ceea ce priveste situatia lui Pato,baiatul chiar are caracter,refuzand o echipa cu bani pentru una de traditie!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează