INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RAYO VALLECANO - BARCELONA 1-5

Ei sunt din altă dimensiune » Noi recorduri pentru Messi și Barcelona

Messi a trecut pe fast forward // 
FOTO Guliver/GettyImages
Messi a trecut pe fast forward // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 05 martie 2016 00:00

35! Record de hat-trick-uri pentru Messi și record al Barcei de meciuri fără înfrângere.

Irezistibila Barcelona. În fiecare etapă se mai bate un record în Catalunya. Messi ori echipa. Sau împreună, ca joi seară. În față, adversarul ideal pentru bariere depășite: Rayo e transformat într-un taur hărțuit de toreadorul fantastic.

1-23 în 5 meciuri

În precedentele 4 deplasări în cartierul madrilen Vallecas, trupa blaugrana câștigase mereu, având un golaveraj total demolator: 0-18. Acum, Bravo a luat gol, dar catalanii au înscris de cinci ori. Chiar dacă Suarez a ratat iarăși un penalty (campionii au irosit 7 lovituri de pedeapsă din 13 în acest sezon)!

După acest 5-1, Barcelona a devenit unica formație cu 35 de meciuri fără înfrângere în fotbalul spaniol. Peste Realul lui Beenhakker (34, în 1988-1989). În același timp, Messi a ajuns la 35 de hat-trick-uri în toate competițiile în tricoul Barcei, egalând performanța lui Cristiano Ronaldo.

20 de goluria marcat Messi numai în 2016 (în total, Leo are 33 de reușite în acest sezon)

200 de goluriau împreună Messi (82), Suarez (66) și Neymar (52) de când uruguayanul a debutat la Barca, în octombrie 2014

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează