INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Elodia de Rio » Fostul portar al lui Flamengo e acuzat că şi-a ucis amanta!

Articol de - Publicat vineri, 08 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 martie 2013 20:52

În 2010, cînd s-a petrecut crima, Bruno susţinea că Elisa Samudio ar fi părăsit ţara. Deunăzi a admis: ”Ştiu că a fost tranşată şi dată de mîncare cîinilor mei”


Procesul lui Bruno Fernandes de Souza, 28 de ani, ţine Brazilia cu sufletul la gură în aceste zile. Fostul portar al lui Flamengo e acuzat de uciderea amantei, topmodelul Elisa Samudio, 25 de ani, pentru a evita să-i plătească pensie alimentară după ce ea refuzase să facă un avort.

Poliţia susţine că Bruno împreună cu alte opt persoane, printre care soţia, Dayane, un văr, prietenul cel mai bun, Luiz Henrique Romao, şi un fost poliţist, au pus totul la cale. Ar fi ademenit-o pe Elisa într-o casă din Belo Horizonte, unde au ucis-o, au tranşat-o şi unele părţi din corp le-au dat de mîncare rottweilerilor jucătorului, iar pe altele le-au ars.

Cadavrul n-a fost găsit niciodată, iar Bruno a susţinut ani la rînd că Samudio a părăsit ţara şi trăieşte undeva în străinătate. Exact ca în cazul Elodiei Ghinescu la noi. Dar mai nou, după ce prietenul Romao a fost găsit vinovat şi condamnat la 15 ani de detenţie, fostul goalkeeper al lui Flamengo a admis: "Ştiu că a fost ucisă. Eu n-am plănuit nimic, dar am consimţit să i se ia viaţa".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează