INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CM 2022

Emirul Qatarului ironizează contestatarii primului Mondial pe pămînt arab: "Nu vor să accepte o ţară musulmană"

Proiectul arenei din Al Wakrah, Qatar
Proiectul arenei din Al Wakrah, Qatar

Articol de - Publicat duminica, 28 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 28 septembrie 2014 00:30

Şeicul Tamim al-Thani afirmă: "Nu ne deranjează nici dacă FIFA vrea să mute turneul iarna. Sîntem pregătiţi".

În aceste zile, în care lumea întreagă e conectată la războiul pe care coaliţia condusă de Statele Unite îl poartă împotriva ISIS (Califatul Islamic din Irak şi Levant), emirul Qatarului a acordat un interviu pentru CNN. Vorbind şi despre Mondialul din 2022.

"Oamenii trebuie să înţeleagă că noi am primit dreptul de a organiza acest turneu pentru că am avut cea mai bună ofertă şi pentru că vom organiza cea mai tare competiţie din istorie. Sînt sigur", a declarat Tamim bin Hamad al-Thani în discuţia cu Christiane Amanpour.

Şeicul nu se supără nici dacă FIFA mută Mondialul: "Dosarul nostru a fost pentru vară, dar dacă vor să se joace iarna, nu ne deranjează. Sîntem pregătiţi".

"Problema e că oamenii nu vor să accepte că o ţară musulmană, o ţară mică precum Qatarul, poate găzdui o asemenea competiţie" (Hamad al-Thani, emirul Qatarului)

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (2)
madskills
madskills  •  28 Septembrie 2014, 12:03
Postat de ovidiu_3003 pe 28 Septembrie 2014, 09:45

...o tara cu un fotbal extrem de slab ...

nu conteaza ce fotbal au ei. Conteaza ca au niste reguli absurde. Conteaza ca nu ai voie sa consumi alcool decat (si nici asta nu e sigur) in cine stie ce zone ingradite si pazite, ca pe vite. Conteaza ca nu au cluburi deschise seara, conteaza ca nu ai voie sa faci nimic in perioada cand ei se roaga. Pe scurt, este un impediment fara suporterii tarilor care de obicei trimit valuri de suporteri: olanda, germania, franta, anglia, etc. Si cine se mai duce acolo cu asemenea reguli?? NIMENI ! Ce e fotbalul cu arene ultramoderne si tribune goale? E ca o nunta fara lautari. Asta e problema, nu conditiile lor de joc, care sigur o sa fie ultramoderne la banii lor.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  28 Septembrie 2014, 09:45

...o tara cu un fotbal extrem de slab ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează