INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Emoţii cu Pele! » Internat pentru o infecţie urinară, brazilianul a fost mutat la terapie intensivă

Pele a fost trecut pe transfuzii cu antibiotice
Pele a fost trecut pe transfuzii cu antibiotice

Articol de - Publicat vineri, 28 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 noiembrie 2014 00:08

Fostul triplu campion mondial, 74 de ani, fusese operat pe 15 noiembrie pentru îndepărtarea unor calculi renali, dar situaţia lui s-a agravat ulterior.

Starea de sănătate a "Perlei Negre", cum îl alintă suporterii, s-a înrăutăţit brusc. Iar medicii au decis să-l transfere la "terapie intensivă", pentru "o mai bună îngrijire şi o monitorizare atentă", cum a precizat într-un comunicat remis ieri conducerea spitalului " Albert Einstein" din Sao Paulo.

Pele, 74 de ani, fusese internat luni, din cauza unei infecţii urinare, urmarea intervenţiei chirurgicale la care a fost supus pe 15 noiembrie, pentru îndepărtarea unor calculi renali.

Fostul triplu campion mondial (1958, 1962, 1970) a mai avut probleme de sănătate şi anul trecut, cînd a suferit o operaţie la şold în cadrul aceluiaşi spital.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close