INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACCIDENTARE

Emoții pentru Arsene Wenger înaintea derby-ului cu United » Alexis Sanchez a părăsit șchiopătând antrenamentul naționalei din Chile

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2016 12:12

Aflat în cantonamentul naționalei înaintea meciului de calificare pentru CM din 2018 împotriva Columbiei, Alexis Sanchez, 27 de ani, a părăsit terenul acuzând dureri la gambă.

Jucătorul lui Arsenal a suferit o ruptură musculară și a rămas la Santiago pentru investigații amănunțite.

"Echipa medicală a naționalei noastre confirmă că este vorba despre o ruptură musculară a lui Alexis Sanchez. Jucătorul va rămâne la Santiago pentru evaluare și tratament", arată un comunicat oficial al Federației Chiliene de Fotbal.

Juan Antonio Pizzi speră să poată apela la serviciile lui Sanchez măcar pentru întâlnirea cu Uruguay de marțea viitoare, fostul jucător al Barcelonei ratând meciul de mâine în deplasarea din Columbia.

Arsene Wenger are motive de îngrijorare în privința fotbalistului care nu a lipsit în nicio partidă din campionat, respectiv UEFA Champions League în acest sezon. Pe 19 noiembrie, Arsenal va da piept, în deplasare, cu Manchester United.

50de partide consecutive are Alexis Sanchez în naționala din Chile pentru care nu a ratat nicio partidă din martie 2013

sursa: theguardian.com, telegraph.co.uk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează