INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA AFRICII PE NAŢIUNI

Epidemia de Ebola loveşte fotbalul! Naţionala Marocului este principala afectată

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 11 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 11 noiembrie 2014 19:30

Cupa Africii pe Naţiuni (CAN) 2015 nu va avea loc în Maroc, iar echipa naţională a acestei ţări a fost descalificată, din cauza "refuzului de a organiza competiţia" la datele prevăzute (17 ianuarie - 8 februarie), a anunţat Confederaţia Africană de Fotbal (CAF), citată de AFP.

Marocul, care trebuia să organizeze competiţia, a solicitat amînarea din cauza epidemiei Ebola, lucru pe care CAF l-a exclus. CAF va anunţa curînd ţara care va organiza competiţia în locul Marocului.

"Comitetul Executiv a primit mai multe candidaturi pentru organizarea competiţiei în 2015, la datele stabilite", a precizat CAF într-un comunicat.

Sursa: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
redshow
redshow  •  11 Noiembrie 2014, 20:47

Da-o dra-q de competitie !!!! Aia nu-s normali la cap . Sa aduni pe un stadion zeci de mii de oameni de diferite natii...Sa aduci intr-o tara fara Ebola momentan milioane de turisti, unii provenind din tarile lovite de epidemie .... Respect Marocului !!!! ....unde mai spui ca e periculos de aproape de Europa....

iosonoforte
iosonoforte  •  11 Noiembrie 2014, 20:26

marocul doar s-a aparat..daca dobitoci aia de la caf vor sa raspandeasca ebola in toata africa nau decat..doar ca dupa aia sa nu ne trimita toti bolnavi lor la noi in europa..

bvd_magheru
bvd_magheru  •  11 Noiembrie 2014, 20:20

Business-ul are prioritate in fatza EBOLA

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close