INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

„Epidemie” de accidentări la Chelsea » Aproape o întreagă echipă pe tușă: s-a rupt și extrema de 100 de milioane!

S-a accidentat și Mykhailo Mudryk la Chelsea // Foto: Imago
S-a accidentat și Mykhailo Mudryk la Chelsea // Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 24 august 2023 17:36 / Actualizat joi, 24 august 2023 18:15

Managerul Mauricio Pochettino (51 de ani) se plânge că are nouă elevi indisponibili. Ultimul tras pe margine de o problemă medicală este internaționalul ucrainean Mykhailo Mudryk (22 de ani).

Chelsea a făcut transferuri în neștire, fiind echipa care a cheltuit cel mai mult din lume pentru achiziții, însă tot nu are suficienți jucători. Astăzi s-a rupt și Mykhailo Mudryk, extrema ucraineană (cumpărat cu 100 de milioane de euro), s-a accidentat la antrenament și a devenit al nouă jucător indisponibil al „albaștrilor”, după cum dezvăluie The Sun. 

Tabloidul englez a alcătuit și aproape o echipă din numele absente: atacul din infirmerie ar fi Nkunku - Broja - Mudryk, cvartetul defensiv e compus din Chalobah - Fofana - Badiashile - James, la mijlloc Carney Chukwuemeka și în poartă Bettinelli. În aceste condiții îi e și greu lui Mauricio Pochettino să alcătuiască un unsprezece competitiv, londonezii având doar un punct după două etape în Premier League.

Au cheltuit deja 2,5 miliarde de euro pentru 80 de noi jucători străini » Doar Premier League îi devansează pe saudiți în topul transferurilor
ARABIA SAUDITĂ
Au cheltuit deja 2,5 miliarde de euro pentru 80 de noi jucători străini » Doar Premier League îi devansează pe saudiți în topul transferurilor

Chelsea are mulți absenți la meciul cu Luton

Carney Chukwuemeka a jucat în ultima etapă cu West Ham, marcând un gol, și s-a accidentat la genunchi, urmând să lipsească o perioadă mai lungă, cel puți șase săptămâni. Și lista continuă cu căpitanul Reece James, cu ruptură musculară ce necesită câteva săptămâni pentru refacere. 

Noua achiziție Christopher Nkunku are de așteptat până în ajunul Crăciunului pentru a reintra, fiind operat la genunchi. Wesley Fofana e o altă pierdere importantă pentru Chelsea, el accidentându-se în presezon. Benoit Badiashile este cel mai aproape dintre toți să revină pe gazon.

Broja nu mai joacă din decembrie

Trevoh Chalobah mai are și el de așteptat după problemele medicale pe care le-a acuzat tot în perioada de pregătire a noului sezon. Armando Broja și-a început antrenamentele, el nemaijucând din decembrie la Chelsea. Și ultimul pe lista accidentaților este portarul Marcus Bettinelli, al cărui termen de revenire este incert. 

401milioane de euro a cheltuit Chelsea în aceast mercato estival pentru achiziții. Cel mai scump este Moises Caicedo, cumpărat cu 116 milioane de la Vrighton

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Lovitură pentru Xavi! Unul dintre cei mai importanți fotbaliști de la Barcelona e OUT până în luna octombrie!

Al-Ittihad visează la un cuplu ofensiv extraordinar! Oferă 100 de milioane pentru Mohamed Salah

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează