INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Eric Abidal, eroul prezentării Barcelonei pentru noul sezon: "Lupta sa e forţa Barcei!"

Articol de - Publicat miercuri, 22 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 21 august 2012 23:20

Tito Vilanova, urmaşul lui Guardiola, i-a mulţumit francezului pentru exemplul extraordinar oferit Catalunyei şi lumii întregi după transplantul de ficat din 10 aprilie


Apariţia lui Eric Abidal printre jucătorii blaugrana a entuziasmat 55.000 de fani, care l-au aplaudat în picioare pe eroul lor francez la prezentarea de pe Camp Nou.

Noul antrenor al catalanilor, Tito Vilanova, s-a îndreptat cu microfonul spre apărătorul în vîrstă de 32 de ani. "Sînt încîntat şi fericit că eşti alături de noi. Lupta ta e forţa noastră. Puterea de a ieşi învingător din orice confruntare ne lipseşte. Te aşteptăm, avem nevoie de tine", i-a transmis Vilanova, generînd un alt val de bucurie în tribune.

Supus unui transplant de ficat pe 10 aprilie, Abidal încă speră să sprinteze pe banda stîngă a ofensivei Barcelonei. Chiar dacă majoritatea medicilor nu mai cred într-un miracol.

10 a fost nivelul de aplauze (maxim) înregistrat de aplaudimetru la prezentarea lui Abidal

133 de zile au trecut de cînd Eric Abidal a fost supus unui transplant de ficat la Barcelona

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează