INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UNITED

Erling Haaland putea ajunge la Manchester United pentru doar 4,5 milioane de euro!

Articol de - Publicat sambata, 13 mai 2023 13:02 / Actualizat sambata, 13 mai 2023 13:19

Ole Gunnar Solskjaer a dezvăluit în „The Sun” că atunci când era manager la Molde l-a recomandat pe atacantul norvegian Erling Haaland pentru un transfer pe „Old Trafford”, cu 6 luni înainte să fie numit antrenor la United.

Erling Haaland a fost ales, de către Asociația Cronicarilor de Fotbal, cel mai bun jucător din Premier League, la chiar primul său sezon în elita Angliei. Atacantul norvegian care face furori la Manchester City și poate câștiga trei trofee în această stagiune a avut însă o oportunitate de a străluci pentru rivala din oraș, Manchester United.

Starul de 22 de ani a fost recomandat în vara lui 2018 pentru un transfer pe Old Trafford. Ole Gunnar Solskjaer, managerul lui Molde, echipa la care evolua Haaland, l-a propus la "diavoli", dar a fost refuzat!

Coadă la Arena Națională » Câte bilete s-au dat pentru FCSB - CFR Cluj
FCSB - CFR CLUJ
Coadă la Arena Națională » Câte bilete s-au dat pentru FCSB - CFR Cluj

Erling Haaland, mașinărie de fotbal: 51 de goluri în 47 de meciuri

„Am contactat-o pe United cu șase luni înainte să preiau echipa ca interimar și le-am spus că îl pot aduce pe acest atacant, numai că nu au vrut să mă asculte. Am cerut doar patru milioane de lire sterline pentru Haaland, însă n-au dorit să-l semneze", a povestit managerul care a rămas apoi la United până în noiembrie 2021. Erling marcase pentru Molde 20 de goluri în 50 de partide, toate în perioada în care a lucrat cu Solskjaer, care l-a adus de la Bryne în 2017.

Acum, la 22 de ani, a ajuns la City și rupe plasele. A reușit 51 de goluri în 47 de partide în toate competițiile și a devenit golgheterul all-time al Premier League într-un sezon, 35 de goluri, depășind recordurile deținute de Alan Shearer și de Andy Cole!

„Solskjaer m-a felicitat când am semnat cu Manchester City”

„Când am semnat cu City, m-a felicitat și mi-a urat «noroc mergând în partea greșită a Manchester-ului». Mai vorbim uneori, pentru că se știe ce impact uriaș a avut asupra carierei mele când jucam la Molde. E un tip grozav", a dezvăluit Erling pentru Manchester Evening News.

„Este o onoare să fiu ales cel mai bun jucător al sezonului, am încercat în fiecare zi să dau tot ceea ce am mai bun și trofeul înseamnă mult pentru mine. Îmi place la City, colegii sunt incredibili și mă servesc cu atâtea mingi pentru a înscrie cât mai multe goluri". 

Haaland a ajuns la City, care i-a plătit 60 de milioane de euro lui Dortmund şi 30 milioane drept comisioane tatălui lui Haaland şi agenţiei lui Mino Raiola, cunoscutul impresar italian de jucători care a decedat recent şi care a gestionat această mutare.

Barcelona, aproape să-i dea o lovitură dură lui Guardiola » Catalanii transferă un jucător exponențial al lui City

3 povești incredibile cu Mario Balotelli, noua țintă a Rapidului: „Poftim 2000 de euro, sari cu scuterul în mare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
BindenDanDat
BindenDanDat  •  14 Mai 2023, 20:50
Postat de Neacsumihaisorin201989 pe 14 Mai 2023, 12:49

E prea scump Bellingham pt ei, chiar daca Liverpool nu e club sarac, dar nu stiu cine a spus asta. De la cine nu ia Real titular? De la Barca?

... desi daca ne gandim la Figo, Luis Enrique, nu e chiar asa. E vorba de un singur jucator (fost) la Barca.

BindenDanDat
BindenDanDat  •  14 Mai 2023, 18:49
Postat de Neacsumihaisorin201989 pe 14 Mai 2023, 17:30

Antrenament, seriozitate, fara viata de noapte si excese si daca afli ce subst. baga de nu sunt inca interzise si il ajuta sa imi spui si mie:)..iti dai seama ca la nivelul asta toti au "ajutoare"

Da, absolut, da. Gândește-te doar la ce vârstă i-au spus Real lui Ronaldo, “la revedere”, și ce vârstă are Modric astăzi. Asta spune multe.

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  14 Mai 2023, 17:30
Postat de BindenDanDat pe 14 Mai 2023, 15:48

Da, de la Barca nu ia. Că de lua, ne plictiseam de pase Messi - Ronaldo :) Nu stiu cum se mentine Modric la nivelul ăsta, chiar nu pricep.

Antrenament, seriozitate, fara viata de noapte si excese si daca afli ce subst. baga de nu sunt inca interzise si il ajuta sa imi spui si mie:)..iti dai seama ca la nivelul asta toti au "ajutoare"

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close