INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECIZIE

Eroare gravă la Liverpool » Anunțul legat de transferuri care i-a scandalizat pe fani: "Niște amatori, e o rușine ceea ce s-a întâmplat!"

Virgil van Dijk (dreapta) Foto: Reuters
Virgil van Dijk (dreapta) Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iunie 2017 21:47

Liverpool a încercat în ultimele săptămâni să-l transfere pe fundașul central olandez de la Southampton, Virgil van Dijk.

Stoperul de 25 de ani i-a creat numai probleme lui Liverpool după ce ar fi acceptat să se întâlnească în Blackpool cu Jurgen Klopp, antrenorul "cormoranilor".

Southampton s-a scandalizat pentru că Liverpool a luat legătura direct cu jucătorul, deși acesta se află sub contract cu "sfinții".

Liverpool a anunțat printr-un comunicat oficial că renunță la transfer și le cere scuze oficialilor și fanilor lui Soton, asta și după ce a fost amenințată că ar putea primi interdicție la transferuri.

Comunicatul i-a scos din minți pe suporteri, care au reacționat dur pe Twitter și văd atitudinea lui Liverpool ca pe una neprofesionistă.

"Niște amatori, e o rușine ceea ce s-a întâmplat", "Liverpool a fost forțată să accepte acest dezastru de PR și să rateze una dintre țintele principale, asta ca să vă dați seama cât de gravă era alternativa, adică să ni se dea interdicție la transferuri" și "Într-adevăr este un efort să-ți enervezi fanii atât de rău încă dinainte de deschiderea perioadei de transferuri" sunt doar 3 dintre reacțiile fanilor de pe Twitter.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
red77
red77  •  08 Iunie 2017, 07:46

Vrei circ îl angajezi pe klopp. Vrei performante îl pui pe conte. Mai e ceva de zis?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează