INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ESPANYOL BARCELONA

Espanyol a făcut anunțul, Gâlcă pleacă de la formația catalană!

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2016 15:04

Costel Gâlcă s-a întâlnit azi cu președintele lui Espanyol, Chen Yansheng și au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. 

Tehnicianul român a preluat echipa în decembrie 2015 și și-a îndeplinit obiectivul de a salva de la retrogradare formația spaniolă. 

Clubul a făcut oficială despărțirea de Gâlcă cu un comunicat pe site-ul clubului. Dumitru Uzunea și Julian Jimenez, secunzii antrenorului vor pleca și ei.
galca

"Clubul a decis să nu înceapă negocierile pentru reînnoirea contractului care se încheie pe 30 iunie. Espanyol mulțumește staff-ului pentru profesionalismul și devotamentul său. Gâlcă și secunzii săi și-au îndeplinit obiectivul trasat în ultima parte a sezonului.

Într-un sezon complicat la nivel sportiv, Gâlcă și staff-ul lui au îndeplinit obiectivul de a menține echipa în prima ligă spaniolă, demonstrându-și permanent devotamentul față de club.

Espanyol îi e dorește succes lui Gâlcă în fața noilor provocări pe care le va avea".

Pe site-ul oficial al clubului e anunțată, pentru săptămâna viitoare, o conferință de presă în care tehnicianul român își va lua rămas bun de la fani.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (14)
sibelius
sibelius  •  27 Mai 2016, 18:44
Postat de jalabert pe 27 Mai 2016, 17:37

galca este un antrenor mediocru inca dar e genul de om care progreseaza lent dar sigur. daca dovedea ca e bun se bateau cluburile pe el. asa insa a ramas somer. nu complicati lucruri simple si evidente.

Pe la 80 de ani va fi pregatit sa antreneze.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  27 Mai 2016, 18:12
Postat de larus pe 27 Mai 2016, 16:50

Întrebarea este: este Espanyol o "formatie catalana" ? Sau anticatalana ?

Se numeste "Espanyol", anticatalana, asadar. O arata si pe teren.

balauru48
balauru48  •  27 Mai 2016, 18:10
Postat de valiro pe 27 Mai 2016, 16:31

Eu cred ca inventezi, a pierdut cu scoruri de 5-7 la zero cu Barcelona sau real. Zi to o echipa care a luat mai putine de la Barcelona sau Real in cele 2 meciuri... in afara de Atletico, desigur. Nu uita ca Espanyol e printre putinele echipe din Spania care a facut egal Cu Barcelona.

real-espanol 6-0, espanol-sociedat 0-5, espanol-betis 0-3, las palmas-espanol 4-0, barcelona-espanol 5-0. cred ca e destul sa iei 20 in 5 meciuri si sa nu dai niciunul :))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează