INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Eto'o după bani în Turcia » Camerunezul a semnat cu promovata Antalyaspor: va cîștiga dublu față de Sampdoria

Eto'o a jucat 5 luni, sezonul trecut, la Sampdoria
Eto'o a jucat 5 luni, sezonul trecut, la Sampdoria

Articol de - Publicat miercuri, 24 iunie 2015 00:00

La negocieri, responsabilii clubului i-au adus atacantului în vîrstă de 34 de ani tricoul deja inscripționat cu numele său și numărul 9.

Cînd e vorba de mai mulți bani, destinația chiar nu mai contează. Astfel că după Anji Mahacikala, unde a evoluat între 2011 și 2013, cîștigînd 20 de milioane E net pe sezon, Samuel Eto'o s-a orientat, mai nou, spre Antalyaspor.

Echipa tocmai a promovat în Superlig, n-are nici pe departe tradiția și performanțele Sampdoriei, dar stă mult mai bine financiar. Atît de bine încît i-a putut oferi fostului internațional camerunez, 34 de ani, un salariu de 2,5 milioane de euro pe sezon. Dublu faţă de cît a cîștigat sezonul trecut la clubul genovez.

Turcii au venit după Eto'o cu un avion privat, iar la negocierile de la Milano i-au adus și un tricou. Cu numele său și numărul 9 deja inscripționate!

3 anie durata contractului semnat de Eto'o cu Antalyaspor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează