INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA SPANIEI / FC BARCELONA - VALENCIA 1-1

"Eto'o, henţ înaintea golului"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 februarie 2008 00:00

FC Barcelona a dominat categoric Valencia. 29-1 a fost raportul şuturilor, 71% - 29% cel al posesiei, iar portarul oaspeţilor, Hildebrand, a avut 14 parade. Ghinionul catalanilor s-a transformat în şansă chiar în final, cînd au egalat după o acţiune controversată. Era minutul 4 de prelungiri. La un duel cu Albiol, Eto'o şi-a potrivit mingea cu mîna, apoi a pătruns şi a şutat. Hildebrand a respins, iar Xavi a trimis în plasă. Neobservată de arbitru, infracţiunea a rămas nesancţionată, spre indignarea valencienilor. Antrenorul Ronald Koeman s-a plîns: "A fost henţ clar, însă arbitrii s-au ferit să îl vadă". Messi i-a găsit însă un alibi colegului său: "Eto'o a atins mingea cu mîna, dar fără să vrea. Faza a fost prea rapidă"

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
 •  29 Februarie 2008, 02:36

Valencia sa zica Merci ca a scapat cu egalul asta....ar trebui sa se inchine si cu picioarele.Iar la faza cu Eto`o ....ati observat pe reluare ....ca in timpul meciului a fost prea rapida faza .Peace !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează