INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAGLIARI - INTER 0-1

Eto'o s-a răzbunat cu gol după ce a fost ţinta scandărilor rasiste la Cagliari!

Articol de - Publicat luni, 18 octombrie 2010 00:00

Ţinta unor scandări rasiste la Cagliari, motiv pentru care meciul a fost întrerupt 3 minute, camerunezul a marcat golul victoriei Interului: 1-0.

Nici nu începuse bine Cagliari - Inter (0-1)  pe Sant'Elia că arbitrul Tagliavento a şi oprit meciul. Motivul? Repetatele scandări rasiste ale galeriei gazdelor la adresa atacantului nerazzurro Samuel Eto'o.

După circa 3 minute, în care crainicul stadionului a făcut apel în două rînduri la fanii lui Cagliari să înceteze, meciul a fost reluat. Iar spre finalul primei părţi, camerunezul le-a dat replica aşa cum ştie el mai bine: cu a şasea sa reuşită stagională: 1-0.

La gol s-au bucurat nu doar suporterii Interului, ci şi fiica lui Eto'o dintr-o relaţie anterioară, Annie, 8 ani, care a venit pentru prima oară la stadion pentru a-şi vedea tatăl la lucru.

Gazzetta: "Chivu, OK"

Cristi Chivu a arătat şi la Inter forma bună de la Paris, din meciul "naţionalei" cu Franţa. Cotidianul Gazzetta dello Sport a apreciat evoluţia "tricolorului", titularizat de Benitez pe flancul stîng al apărării, cu un "bine". Iar agenţia "Mediaset" i-a dat nota 6,5.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
fotbalvvv
fotbalvvv  •  18 Octombrie 2010, 06:12

Cititi Jurnalul de Fotbal pentru opinii sincere si necenzurate despre fotbalul romanesc si international sau despre sport in general. Nu suntem un tabloid, nu promovam scandaluri intre presedinti analfabeti sau cancanuri cu bombe sexy rasuflate. Nu tinem de nici un trust, nu promovam interesele nimanui. Fotbal in stare pura. Mii de cititori ne-au descoperit deja, si continua sa ne urmareasca in fiecare zi. Cautati Jurnalul de Fotbal pe net, nu dam adrese aici, nu e frumos.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează