INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Care e situația lui Evan Ndicka, fotbalistul prăbușit pe gazon în Udinese - AS Roma

Evan Ndicka, transportat către Ambulanță +11   FOTO
Evan Ndicka, transportat către Ambulanță

Articol de - Publicat luni, 15 aprilie 2024 11:45 / Actualizat luni, 15 aprilie 2024 11:45

Evan Ndicka (24 de ani), fundașul celor de la AS Roma, s-a prăbușit pe gazon în minutul 70 al deplasării de la Udinese, din runda cu numărul 32 de Serie A. El a fost transportat la spital, conștient, iar starea lui de sănătate s-a îmbunătățit considerabil.

A fost șocul sfârșitului de săptămână în Europa. În minutul 70 al meciului Udinese - Roma, fundașul oaspeților, Evan Ndicka a dus mâna în zona pieptului și s-a prăbușit pe gazon. „Centralul” Luca Pairetto a reacționat prompt și a făcut semne disperate către medici.

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru

Gazzetta dello Sport a aflat că a fost vorba despre o problemă cardiacă

În urma intervenției acestora, Ndicka a fost stabilizat și urcat pe targă, iar o salvare l-a transportat ulterior la o clinică. Conștient! Din informațiile obținute de cotidianul italian Gazzetta dello Sport, a fost vorba despre o problemă cardiacă, dar nu s-a pus problema utilizării unui defibrilator.

La spital, fundașul ivorian a început să se simtă tot mai bine, iar la un moment dat a și postat o fotografie-mesaj, pentru a-i liniști pe suporteri.

Care e situația lui Evan Ndicka, fotbalistul prăbușit pe gazon în Udinese - AS Roma
Mesajul lui Evan Ndicka pentru suporterii Romei

Echipa l-a vizitat pe Evan Ndicka la spital, duminică seară

Clubul a anunțat totodată pe Instagram: „Echipa l-a vizitat pe Ndicka la spital. Evan se simte mai bine și e binedispus. El va rămâne în spital pentru observații suplimentare”.

După ieșirea pe targă a lui Ndicka, antrenorul romanilor, Danielle de Rossi, a discutat cu oficialii meciului. Le-a transmis că elevii lui nu pot continua meciul în aceste condiții și că vor să își știe coechipierul în afara oricărui pericol.

Partida a fost abandonată și va fi reluată la o dată ce urmează a fi stabilită

Adversarii de la Udinese au fost de acord cu întreruperea definitivă a partidei, care va fi reluată la o dată ulterioară. Evan Ndicka tocmai revenise la AS Roma după o pauză de două meciuri.

Fusese suspendat pentru cumul de cartonașe atât în Serie A, cât și în Europa League. Fundașul ivorian a sosit în vara lui 2023, de la Eintracht Frankfurt. Este un produs al academiei lui Auxerre. Cotat la 24 de milioane de euro pe Transfermarkt, a bifat 6 apariții în prima reprezentativă a Coastei de Fildeș.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Vlad Chiricheș, din nou în prim-plan! Așa arată „ritualul” fundașului de la FCSB: efort după 90 de minute crâncene + poze și autografe cu copiii

Mai puteți citi:

Bayern nu suportă să piardă » A contactat un antrenor uriaș pentru a o detrona pe Leverkusen

FCSB a spulberat Superliga » Recordul care nu s-a mai văzut în istorie

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează