INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EVERTON - MANCHESTER UNITED 1-3

Everton n-are milă de granzi! Manchester a pierdut pe Goodison Park, scor 1-3

Wayne Rooney, Rooney, Manchester
Wayne Rooney, Rooney, Manchester

Articol de - Publicat duminica, 21 februarie 2010 00:00

După succesul istoric de pe San Siro, primul din istoria întîlnirilor cu Milan în Ligă, Manchester United a intrat la apă în Premier League. Campioana a păţit ca Chelsea etapa trecută, care pierduse pe Goodison Park cu 2-1. A început în forţă, gol Berbatov, dar apoi a slăbit ritmul şi asta a costat-o 3 puncte (1-3).

Începutul dezastrului lui United l-a marcat Bilialetdinov, cu un şut de generic TV: 1-1. Pe finalul partidei au ieşit la rampă rezervele lui Everton. Mai întîi a punctat Gosling (75), abia intrat. Iar lovitura decisivă a dat-o noul copil minune al fotbalului englez, Rodwell. Introdus în minutul 87, puştiul de 18 ani a înscris la capătul unei acţiuni personale: 3-1.

FC BARCELONA AMENDATĂ DE UEFA
Nu au făcut pipi la timp

UEFA a taxat FC Barcelona. Organismul continental i-a aplicat clubului catalan o amendă de 30.000 de euro deoarece elevii lui Guardiola nu au furnizat la momentul potrivit probele de urină la un control antidoping. Încurcătura a intervenit de la o schimbare de program. Întrucît era vreme rea, Pep a anulat un antrenament la care trebuiau să vină trimişii UEFA. Aceştia nu au fost însă înştiinţaţi de modificare, aşa cum prevede regulamentul, iar cînd au sosit în baza sportivă "blaugrana", nu au avut de la cine să facă recoltarea. Operaţiunea s-a repetat cu succes la următoarea şedinţă de pregătire. "A fost o simplă greşeală de coordonare, nu am căutat să ne sustragem de la test", au explicat oficialii Barcelonei, fără a fi iertaţi. (Constantin Popescu)

BAYERN STOPATĂ LA NURNBERG: 1-1
Serie întreruptă

Ajutată de arbitrul Tom Henning Ovrebo cu Fiorentina (2-1), în Ligă, Bayern s-a împotmolit pe terenul candidatei la retrogradare FC Nurnberg: 1-1. Gundogan a fost cel care a pus punct seriei de 13 victorii a munchenezilor în toate competiţiile. Punctul obţinut le ajunge acestora ca să treacă pe primul loc în clasament, dar tremură în aşteptarea confruntării dintre Leverkusen şi Werder. Dacă "farmaciştii" bat azi la Bremen trec în faţă cu două puncte avans.

RĂU PENTRU MARICA
Cacau a dat 4 goluri!

Preferat de antrenorul Christian Gross lui Cacau în linia de atac a Stuttgartului, Ciprian Marica tremură acum pentru locul său în echipă. A fost de ajuns ca "tricolorul" să lipsească ieri, suspendat pentru cumul de "galbene", şi brazilianul a profitat imediat. El a făcut show în deplasarea de la Koln, unde a marcat de patru ori! Cu unul mai mult decît a înscris românul pînă acum în acest sezon de Bundesliga!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
 •  21 Februarie 2010, 11:11

lasa ba ca merge si-asa. Corecteaza ei cand se trezesc din mahmureala.

 •  21 Februarie 2010, 11:07

Ce penibil sunte-ti, cred ca voi scrieti articole de dragul dea le scrie nu dea fi un ziar de spor :)))))

 •  21 Februarie 2010, 06:57

Titlul articolului arata cat de bine organizata e gazeta voastra. Sigur articolele (si titlurile acestora) sunt verificate la sange inainte de a fi publicate.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează