INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUSPENDARE

Everton suspendă pe viață fanul care s-a bătut cu copilul în brațe!

Articol de - Publicat sambata, 21 octombrie 2017 11:51

Cazul acestui suporter al lui Everton e unic în fotbal. S-a implicat în bătaia dintre jucători declanșată de Williams pe Goodison Park, l-a pălmuit pe Anthony Lopes, goalkeeperul lui Lyon, chiar dacă avea în brațe copilul.

Fiul său! Un băiețel care încă are suzetă!

Imaginile ce au făcut înconjurul lumii i-au îngrozit pe șefii clubului, care au luat deja o hotărâre extrem de dură și nu se mai răzgândesc.

Îl suspendă pe viață! Huliganul a fost identificat, Everton făcând plângere la poliție. Și va chema jucătorii să depună mărturie împotriva lui.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Octombrie 2017, 19:46
Postat de para.para pe 21 Octombrie 2017, 13:09

Povestea inventata de astia care impacheteaza peste, e demna de societatea romaneasca. O sursa ceva? Nema, ca de obicei manipulare excretabila.

si cu tine, acum. mai agresiv a fost ala mic, a dat cateva capete in gura, de mare acuratete. a prins repede ideile din aglomeratie. ca sa nu il suspende pe bebe, tasu s-a bagat si el la valmasag, dar fiind mai mare, a cazut beleaua pe el. asta e. bine ca ala mic e promitator, familia are un urmas demn, la o adica.

para.para
para.para  •  21 Octombrie 2017, 13:09

Povestea inventata de astia care impacheteaza peste, e demna de societatea romaneasca. O sursa ceva? Nema, ca de obicei manipulare excretabila.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează