INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Exclusă pentru rasism! » Gremio, afară din Cupă din cauza fanilor

Fanii lui Gremio au decis calificata în
Fanii lui Gremio au decis calificata în "sferturi" încă din prima manșă. Clubul a făcut însă recurs Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 05 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 04 septembrie 2014 21:38

Echipa lui Scolari plăteşte insultele aduse portarului advers, Arnha, de la Santos. Au fost sancţionaţi şi arbitrii, care n-au trecut incidentul în raport


Brazilienii execută ordinele lui Blatter. Insultele rasiste, pentru care şeful FIFA a impus toleranţă zero, au eliminat-o din "optimile" Cupei pe Gremio. Formaţia lui Felipe Scolari, fostul selecţioner, plăteşte din cauza fanilor care l-au insultat pe portarul Arnha, în turul cu Santos de pe 28 august.

Mai mult, suporterii vinovaţi au primit o interdicţie de a intra pe stadioane timp de 720 de zile. Nici arbitrii n-au scăpat de pedepse. Pentru că au omis incidentul din raportul oficial, "centralul" Wilton Pereira Sampaio a fost suspendat 3 luni şi amendat cu 540 de euro, asistenţii au primit două luni şi 340 de euro amendă. Gremio s-a ales şi cu o sancţiune financiară drastică, de 18.000 de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
bazileon
bazileon  •  05 Septembrie 2014, 19:34

Eu tin minte un final de meci al Stelei de acum cativa ani cand echipa canta, impreuna cu galeria, unul din celebrele slagare rosalbastre, 'Am avut si vom avea / Mereu boala pe tsigani'. Cel mai cu foc cantau Petre marin si Banel Nicolita. Intradevar, atentie Dinamo, sa nu ajungem si noi asa!

flaviu79
flaviu79  •  05 Septembrie 2014, 17:39
Postat de titi_buengo pe 05 Septembrie 2014, 16:41

pe bune? hai sa fim seriosi, dinamo nu e rasista romaniei. altii, unii mai maronii la fata sunt. aia de ii suspenda si uefa.

Cred ca la primul incident rasist Dinamo va juca fara spectatori in meciurile din Marbella Cup 2014.

titi_buengo
titi_buengo  •  05 Septembrie 2014, 16:41
Postat de mathed pe 05 Septembrie 2014, 10:21

Atentie Dinamu!!!

pe bune? hai sa fim seriosi, dinamo nu e rasista romaniei. altii, unii mai maronii la fata sunt. aia de ii suspenda si uefa.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează