INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DINAMO

EXCLUSIV Dorit de Dinamo și Pandurii, unul dintre cei mai apreciați străini anunță! Unde va juca în sezonul viitor

Articol de - Publicat marti, 19 iulie 2016 17:37

Hatem Elhamed, 25 de ani, nu va juca în viitorul sezon nici în tricoul lui Dinamo, nici în cel al Pandurilor, echipele românești cu care a avut discuții concrete pentru un come back în România.

Mijlocașul israelian a fost împrumutat de către Gent la Ashdod, tocmai echipa de la care l-a cumpărat în vara anului trecut. Elhamed ar fi dorit să revină în Ștefan cel Mare, însă afacerea a picat, din cauza neînțelegerilor dintre club, jucător și impresar, la capătul unei adevărate telenovele.

"Sper să-mi revin cât mai repede la forma de acum un an. Am crezut că sosind în Belgia, la un club prestigios precum Gent, va fi rampa de lansare a mea în fotbalul european de mare calitate, însă am fost lovit de un ghinion teribil.

M-a încurcat și Dinamo, dar eu vor iubi întotdeauna culorile roș-albe și pe suporterii echipei. Am revenit la Ashdod, suntem în cantonament în Slovenia și sper să auzim de bine", a comentat mijlocașul pentru GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  20 Iulie 2016, 10:32

Un jucător bun, dar un tip ușor influențabil care nu a inteles prioritățile !

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  19 Iulie 2016, 21:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Iulie 2016, 21:28

Multa bafta a Ashdod. Jucatorul a preferat sa ia de 2-3 ori banii pe care ii lua la Dinamo ca sa lustruiasca banca de rezerve din Belgia jucand 23 de minute tot sezonul in timp ce la Dinamo ar fi fost titular meci de meci. doar un alt mercenar.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează