INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AEL LIMASSOL

EXCLUSIV » Dusan Uhrin a semnat cu AEL Limassol

Dusan Uhrin, Uhrin, AEL Limassol
Dusan Uhrin, Uhrin, AEL Limassol

Articol de , - Publicat vineri, 01 ianuarie 2010 00:00

Dusan Uhrin a semnat astăzi cu ciprioţii de la AEL Limassol, după ce în urmă cu cîteva zile se despărţise de gruparea cehă Mlada Boleslav.

Fostul tehnician al lui Poli Timişoara şi CFR Cluj a condus în această după-amiază primul antrenament. Acesta îl va avea ca elev pe fundaşul dorit de Steaua, Edwin Ouon. Uhrin îl înlocuieşte pe israelianul Nir Klinger, cel care fusese adus anul trecut în locul lui Mihai Stoichiţă pe banca ciprioţilor.

AEL Limassol ocupă locul 6 după 14 etape în campionatul din Cipru, la 9 puncte de APOEL şi Omonia Nicosia. Cehul va debuta pe bancă mîine, cînd AEL primeşte vizita celor de la Ethnikos.

UPDATE: Informaţia a apărut şi pe siteul oficial al celor la AEL Limassol, unde Uhrin a efectuat deja primul antrenament

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  02 Ianuarie 2010, 11:43
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Adio si n-am cuvinte!

 •  02 Ianuarie 2010, 10:43

Foarte bine! Asta e nivelul lui Urin! AEL Limassol! Un ratat!

 •  01 Ianuarie 2010, 23:42

bafta acolo si sa te vedem in UCL alaturi de noi.nu te vom uita ptr ce ai facut la poli!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează