INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CIPRU

Explozie! Trei bombe într-un an împotriva arbitrilor ciprioţi: sediul ”fluieraşilor” din Cipru a fost atacat

Articol de - Publicat marti, 14 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 13 octombrie 2014 22:39

În februarie, maşină-capcană pentru "centralul" Leontios Trattou. În august, casa unui asistent atacată cu un cocktail Molotov. Ieri, bombă artizanală la sediul Asociaţiei arbitrilor ciprioţi.

Dacă eşti arbitru în Cipru, îţi rişti viaţa! Orice eroare sau o decizie care afectează interesele mafiei pariurilor într-un campionat puternic afectat de blaturi are repercusiuni imediate. Explozive! Maşinile sar în aer, iar casele sînt vizate cu bombe ori proiectile incendiare.

Ieri, o bombă artizanală a explodat la cartierul general al Asociaţiei arbitrilor ciprioţi din Nicosia. Norocos, doar clădirea a avut de suferit.

Spre sfîrşitul verii, un tuşier din Limassol s-a trezit panicat în miezul nopţii, după ce un cocktail-Molotov aruncat din faţa vilei i-a spart geamurile de la dormitor.

Asaltul împotriva arbitrilor începuse pe 28 februarie. În acea zi, autoturismul "centralului" Leontios Trattou s-a transformat într-o maşină-capcană. Din fericire, şi acesta a scăpat. Vehiculul a explodat în faţa lui, fiind devorat de flăcări. Şansa lui că dispozitivul s-a declanşat prea devreme.

Atacul i-a speriat pe oficiali, care au amînat toată etapa din prima ligă în acel weekend. Dar amicalul Cipru - Irlanda de Nord s-a jucat, pe 5 martie. 0-0.

"Atac mişelesc la Nicosia. Arbitrii au unul dintre cele mai dificile joburi din fotbal, trebuie să fie protejaţi de poliţie" ( Sepp Blatter, preşedinte FIFA)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
laurentiucumatru
laurentiucumatru  •  15 Octombrie 2014, 14:42

au luat bani de la pariori

Vezi toate comentariile (1)
Comentează