INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Fabregas l-a informat pe Wenger: "Plec la Barcelona!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 mai 2010 00:00

Vehicultatul transfer al lui Cesc Fabregas (foto, stinga) de la Arsenal la FC Barcelona prinde contur.

 

Internaţionalul spaniol, 23 de ani, l-a informat ieri pe managerul "tunarilor", Arsene Wenger, că intenţionează să se întoarcă la Barca, clubul care l-a şi lansat în fotbal, chiar în această vară: "Sper că nu-mi veţi pune beţe-n roate şi veţi accepta o ofertă formală din partea catalanilor". E vorba de 30 de milioane de lire sterline.

Fabregas speră ca totul să meargă repede şi ca acordul între cluburi să intervină înaintea startului CM 2010, programat pe 11 iunie. "Wenger a fost şocat să audă toate astea din gura lui Fabregas. Dar ştie că jucătorul are tot dreptul să-şi dorească să se întoarcă acasă după 7 ani petrecuţi la Londra", a dezvăluit un oficial din staff-ul Arsenalului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  19 Mai 2010, 22:52
Postat de pe 19 Mai 2010, 20:36

ce prost esti... l-ai vazut pe messi ala agresivu langa walter samuel sau lucio... luatias tiganii de la inter in spitz...

Daca ai sti ca n-am dreptate, n-ai injura. Maicon a iesit pe targa, cu gura plina de sange si fara dinti din cauza "magicianului" Messi, care nici macar nu si-a cerut scuze. Prin comparatie, Samuel a fost cel mai dur cand i-a rupt tricoul lui Ibra. Nivelul adevarat il arati cand ti-e greu, nu cand ti-e bine. Au facut Inter joc superdefensiv in retur, dar nu tin minte sa se fi accidentat vreun jucator de la Barcelona. Concluzia: pune mana pe carte!

 •  19 Mai 2010, 20:36
Postat de pe 19 Mai 2010, 15:13

Sunt fan Inter, si mi-ar placea sa ramana Jose la Milano. Dar cand vad atatia fan ai Barcelonei panicati, parca as vrea sa se duca Mourinho la Real. As vedea 2 meciuri ca Inter Barca 3-1 pe an, in care Messi sparge dintii adversarilor si Dani Alves cade cand bate vantul.

ce prost esti... l-ai vazut pe messi ala agresivu langa walter samuel sau lucio... luatias tiganii de la inter in spitz...

 •  19 Mai 2010, 18:46

CU VILLA IN ATAC SI FABREGAS IN LOCUL LUI KEITA LA MIJLOC BARCA O SA CASTIGE TOT CE SE POATE

Vezi toate comentariile (9)
Comentează