INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

Face toți banii! Show marca Neymar la primul meci jucat în Ligue 1!

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Emil EneJURNALISPORT - Publicat luni, 14 august 2017 10:39

Titular într-o tripletă sud americană de vis alături de uruguayanul Edinson Cavani și argentinianul Angel di Maria, Neymar a debutat cu gol la Paris Saint Germain în victoria cu 3-0 pe terenul celor de la Guingamp.

Brazilianul, subiectul celui mai scump transfer din istorie după ce parizienii au achitat Barcelonei clauza de reziliere de 222 de milioane de euro, a făcut spectacol tot meciul, fiind implicat în toate cele 3 goluri ale echipei sale.

Scorul a fost deschis după ce Jordan Ikoko și-a introdus mingea în propria poartă încercând să oprească pasa lui Neymar către Cavani.

Apoi, brazilianul l-a servit ideal pe Cavani pentru al doilea gol înainte ca uruguayanul să îi întoarcă serviciul iar Neymar să închidă tabela cu o execuție simplă din șase metri.

Internaționalul brazilian de 25 de ani, titularizat pe partea stângă a atacului echipei sale dar cu dese incursiuni în zona centrală, a fost printre cei mai activi de pe teren, având 6 șuturi înspre poarta adversă și fiind implicat în multe combinații, cu 88 de pase (dintre care 76 % reușite) către coechipierii săi.

Cu această victorie, PSG a acumulat 6 puncte după primele două etape, având un golaveraj de 5-0. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
melcul_furios
melcul_furios  •  14 August 2017, 17:50

Da, spectacol cu o echipa ce a terminat pe locul 10 anul trecut. Sa fim seriosi, sunt campionate polarizate, Monaco si PSG o sa faca mereu spectacol in campionat, la fel cum fac si Real si Barcelona sau Bayern si Borussia. Se schimba situatia cand joaca cu o echipa de acelasi calibru, de regula doar in fazele superioare din CL.

986379311381755
Lengyel Adrian  •  14 August 2017, 11:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează