INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Fanii Barcelonei ”înţeapă” Realul: ”O echipă mare celebrează titluri, una mică celebrează egaluri”

Ronaldo și colegii lui au terminat cu capul plecat ultimele El Clasico
Ronaldo și colegii lui au terminat cu capul plecat ultimele El Clasico

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 29 ianuarie 2012 14:26

Suporterii Barcelonei fac haz de necaz. Reacţionînd la euforia care a cuprins Realul datorită celor 7 puncte avans faţă de trupa lui Guardiola, aceştia au devenit ironici cu marii rivali. Trofeele mult mai multe luate în ultimele sezoane de catalani, dar şi recentul lor triumf contra madrilenilor în sferturile” Cupei au reprezentat principalele surse ale ”înţepăturilor” din reţelele de socializare.

FireOnRain: ”Mirandes e în semifinalale Cupei, Real nu”
CamiLievano: ”Cei de la Real folosesc abia acum reţelele de socializare pentru a se felicita. Cînd s-au bucurat ultima dată Twitter nici nu exista”
Actitud_Cule: ”O echipă mare celebrează titluri, o echipă mică celebrează egaluri”
davidegea: ”Madrilenii au sărit în barca bucuriei mai rapid decît căpitanul de pe Costa Concordia”
marceleveron: ”Mourinho aşteaptă acum arbitrul în parcare, de data asta pentru a-l felicita”

 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (38)
alecs
alecs  •  30 Ianuarie 2012, 00:43

O echipa mare nu sta intr-un jucator. Fara Iniesta barc arata ca o echipa de pluton. O echipa mare are FAIR PLAY fata de adversar. Jucatorii barcelonei CERSESC penaltiuri, CERSESC cartonase, simuleaza si nu dau mingea in out cand un adversar e la pamant.

miky198
miky198  •  29 Ianuarie 2012, 21:28
Postat de sakazuke pe 29 Ianuarie 2012, 19:19

aici ai dreptate cu di stefano asa a fost intelegerea. acele cupe valoreaza asa cum sunt si ele ii vor da valoare lui real nu numai pt ca le-a castigat ci si pt ca este una din fondatoarea unei competitii de prestigiu( cea mai tare la nivel de cluburi din lume)............ putine echipe se pot lauda cu asta cat despre timpurile lui franco atat pot sa zic barca are palmares mai bun decat madrid in cupe si campionate ale spanie.......... e usor de verificat daca nu ma crezi

De sters intr-adevar n-o sa le stearga nimeni......nici nu cred ca a avut cineva intentia:)) la fel cum n-o sa se stearga nici cupele castigate de Barca cu arbitrii cu tot (dupa parerea unora)....doar probabil o sa ne mai aduca Mou din cand in cand aminte de aceste aspecte, ca pana acum altceva n-am vazut din partea lui....

miky198
miky198  •  29 Ianuarie 2012, 21:25
Postat de giulian8050 pe 29 Ianuarie 2012, 19:15

Tot ce s-a castigat inainte de anul 2000,indiferent despre ce echipa e vorba...TREBUIE SA SE STEARGA CU BURETELE ! :)))) zice un pamantean,care cica de pe la 1800 lupta pentru independenta Cataluniei...myki198,te simti persecutat? Ti-a adus tie Franco vreun prejudiciu?

Nu ma simt in nici un fel...am citit doar pe Wikipedia.......si mi-am dat o parere.......mi-e sila cand POLITICUL intervine in sport.......dar FRANCO n-a fost probabil nici primul si nici ultimul......il mentionam probabil doar pt ca RM a castigat niste trofee in perioada aceea cu ajutorul unui jucator fantastic....

Vezi toate comentariile (38)
Comentează