INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HAGI REVINE LA GALATA

Fanii Galatei nu susţin numirea lui Hagi: "E doar o pierdere de timp!"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2010 00:00

Oficializarea numirii lui Gheorghe Hagi pe banca lui Galatarasay parte în acest moment doar o formalitate, iar tehnicianul român ar putea încheia ziua ca antrenor al echipei căreia i-a adus Cupa UEFA în 2000.

Deşi este unul dintre cei mai iubiţi jucători din istoria recentă a clubului, Hagi nu este considerat de suporteri suficient de experimentat pentru a face faţă situaţiei de la Galata în acest moment. Sute de mesaje au fost postate de fani pe forumuri, majoritatea cerînd argumente din partea conducerii Cim Bom în favoarea deciziei de a-l numi pe Hagi în locul lui Rijkaard.

"Nu cred că Gică e în stare să o conducă acum pe Galatasaray. A fost un mare jucător, dar cred că venirea lui ca antrenor este doar o pierdere de timp", a comentat un susţinător al galben-roșiilor, sintetizînd practic majoritatea nemulţumirilor pe care le au suporterii.

"Echipa îşi va schimba modul de exprimare, dar nu în bine. Hagi nu e bun ca antrenor"
ramilikartal

"Clubul avea nevoie de un brand, aşa că l-a adus pe cel mai puternic"
LEMA

"cel puţin suspicioasă decizia conducerii"
poliii

"Polat a vrut să se salveze şi l-a băgat pe Hagi în faţă. Aşa ştie că va scăpa de critici. Toată lumea îl iubeşte pe Gică şi nu va comenta, chiar dacă există întrebări referitoare la oportunitatea numirii lui"
NoRToN_GHoST

*reacţiile fanilor sînt preluate din publicaţia turcă Fanatik

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (8)
utaaradan
utaaradan  •  21 Octombrie 2010, 16:47

fanii turci , nu se uita la gsp, unde are toate titlurile nobiliare, mai putin decenta, trei luni ,va fi mult ..

argus112
argus112  •  21 Octombrie 2010, 14:50

Să fim realişti, antrenorul Hagi a fost,este şi va fi pe nicăeri. Spun asta cu părere de rău, dar asta este, a avut destule ocazii să-şi arate ,,muşchii" de antrenor dar n-a arătat mai nimic.Mare jucător dar ,,subţire" antrenor.

oricare
oricare  •  21 Octombrie 2010, 14:42

Hagi la Galata ca antrenor? Iar lesina turcii, i-a nenorocit odata in anul centenarului, Galata pierzand titlul in ultimele etape in fata lui Fener. E cea mai mare umilinta pentru ei, Fener a luat titlul in anul centenarului cu Daum, Besiktas cu Lucescu. Hagi se lauda ca a luat cupa dar e fix pix pentru ei, umilinta lor ramane.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează