INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Fanii lui Arsenal au dat foc tricoului lui Van Persie după transferul la Manchester United: ”Iuda!”

Articol de - Publicat vineri, 17 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 16 august 2012 20:53

Şi ivorianul Eboue, fost coleg la ”tunari”, îi reproşează căpitanului că a acceptat să joace la o mare rivală: "E doar un măgar olandez”


Plecarea lui Robin van Persie la Manchester United a declanşat un val de furie printre suporterii lui Arsenal. Se obişnuiseră cu gîndul că-l vor pierde, dar nimeni nu-i poate ierta faptul că a semnat tocmai cu marea rivală.

Şi astfel, peste noapte, fostul căpitan al "tunarilor" a devenit din idol "Iuda" pentru mulţi dintre ei. Iar alţii l-au pedepsit pe atacantul olandez, 29 de ani, pentru "trădarea supremă" dînd foc tricoului său cu numărul 10.

Pînă şi fostul coleg, Emmanuel Eboue, acum la Galatasaray, i-a declarat război lui Van Persie. Ivorianul îl acuză de "lipsă de loialitate" faţă de club, numindu-l "măgar olandez": "Îmi pare rău, dar nu pot să respect un căpitan care scufundă o corabie stabilă".

Eboue crede totuşi că managerul Wenger a făcut bine cînd a hotărît să-l vîndă: "A luat o groază de bani pe un jucător terminat. E un mare economist. Ştie că Van Persie va juca bine un sezon, iar în următoarele trei se va lupta cu accidentările. Ferguson e un prost".

30 de milioane de euro a luat Arsenal de la Man. United în schimbul lui Van Persie, care a semnat pe 4 ani cu "diavolii"

"Van Persie va juca bine un sezon, iar în următoarele trei se va lupta cu accidentările. E un jucător terminat"
Emmanuel Eboue, fost coleg al olandezului la Arsenal

Debutează cu Everton
Van Persie a trecut ieri vizita medicală la Man. United şi semnează contractul care, potrivit tabloidului The Sun, îi garantează un salariu net anual de 9 milioane de euro. Managerul Alex Ferguson e convins că va putea conta pe "vîrful" olandez chiar din prima etapă, luni, cu Everton.

Vine Llorente?
Managerul "tunarilor", Arsene Wenger, a explicat ieri decizia de a-l vinde pe Van Persie: "Mai avea contract un sezon, riscam să rămînem cu mîna goală la anul". Iar potrivit ziarelor peninsulare, cu banii de pe atacantul olandez vrea să-l aducă pe Llorente de la Bilbao.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
syodexter
syodexter  •  09 Septembrie 2012, 04:02
Postat de ady_my_star pe 17 August 2012, 14:58

urat ce a facut robin van persie! fotbalul modern devine doar o chestie de bani! Go gunners!

Scz ca te contrazic dar sa saturat si el de seceta de titluri si trofee... Nu este vb numai de bani .

1745flo
1745flo  •  20 August 2012, 00:57

Eboue cam are dreptate, a luat plasa MU!

dblock
dblock  •  17 August 2012, 15:54
Postat de voodooro pe 17 August 2012, 15:35

Este un jucator profesionist,este normal,nu-i nici o tradare pana una alta este o meserie...

cand s-a dus figo la real tot la fel ati zis?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează