INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Fără gol de 649 de minute, Fernando Torres e luat peste picior în Daily Mail: ”Torres? Poate Shakespeare!”

Articol de - Publicat vineri, 30 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 29 noiembrie 2012 22:01

Tabloidul britanic a găsit mai multe lucruri interesante ce se pot face în timpul care s-a scurs de cînd cel mai scump jucător al lui Chelsea n-a mai marcat


"Resuscitarea" lui Fernando Torres a fost unul dintre obiectivele pe care patronul Abramovici i le-a trasat lui Rafa Benitez cînd l-a adus la Chelsea. Dar întîlnirea cu Fulham (0-0), de miercuri, a arătat că nici managerul spaniol nu deţine reţeta ieşirii din criză a atacantului, deşi au mai lucrat împreună la Liverpool.

Cea mai importantă investiţie a miliardarului rus la albaştri s-a întîlnit de numai 34 de ori cu balonul în 90 de minute! Aproape de două ori mai puţin decît omologul Berbatov (62). Şi-a creat o singură ocazie şi are 649 de minute de cînd n-a mai marcat în Premier! Prilej pentru tabloidul Daily Mail să-l ironizeze: "În 10 ore şi 49 de minute poţi face multe lucruri interesante. Poţi vedea cinci piese de Shakespeare sau trilogia «Stăpînul Inelelor». Poţi zbura în Singapore, şofa pînă-n sudul Franţei sau pune de-o mie de ceaiuri".
Iar dacă o ţine tot aşa, Torres şi-ar putea egala recordul de coşmar din 2011. Atunci i-au trebuit 903 minute pentru primul său gol la Chelsea!

58,5 milioane euro a dat Chelsea în ianuarie 2011 pentru a-l lua pe Torres de la Liverpool

6 octombrie 2012 e data ultimului gol dat de Torres în Premier. Are 4 reuşite în 1.194 minute jucate, adică un gol la 5 ore

Le-a arătat degetul!
Rafa Benitez a fost surprins miercuri de fotoreporteri într-o ipostază jenantă: cu degetul mijlociu ridicat. Întrebarea e cui se adresează? Vreunui jucător, arbitrului sau suporterilor care nu i-au iertat nici de data asta trecutul la Liverpool şi l-au huiduit tot meciul?

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează