INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Fără iertare» Concediat fiindcă s-a accidentat în discotecă

Berry Powell era la Tarragona din 2010
Berry Powell era la Tarragona din 2010

Articol de GSP - Publicat marti, 21 februarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 21 februarie 2012 13:48

Nu a contat deloc că este golgeterul echipei, cu 9 reuşite din 19, şi că era nevoie de el în tentativa de a se evita retrogradarea. A călcat strîmb şi nu a fost iertat, fiind anunţat că i se reziliează contractul.

Cele două părţi implicate sînt Gimnastic Tarragona, ultima clasată în Segunda Division, şi atacantul său, Berry Powell. Olandezul a fost taxat pentru indisciplină. Ca şi recuperat după probleme la tendonul muşchiului cvadriceps drept, el s-a dus fără acceptul clubului  în discotecă. Nu doar că a consumat băuturi alcoolice, dar a şi dansat. La un moment dat a făcut o mişcare bruscă, iar accidentarea a recidivat.

Verdictul medicilor n-a lăsat nici o îndoială: sezonul i s-a terminat! Şi contractul, fiindcă şefii grupării din Tarragona nu au putut trece cu vederea că Powell (31 de ani) a păţit-o într-o discotecă: ”Imaginile sînt clare. Berry nu avea ce să caute acolo, sîntem decepţionaţi de el. Acum suportă consecinţele”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
liviumicu
liviumicu  •  21 Februarie 2012, 17:37

profesionalism din liga a doua spaniola, dar noi nu avem asa ceva nici in prima liga, caci daca la noi s-ar intimpla asa ceva si antrenorul ar decide renuntarea la fotbalist ar interveni patronul, care ar concedia antrenorul,de aceea noi suntem unde suntem

Vezi toate comentariile (1)
Comentează