INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ȘANTAJ

Fără scăpare » Benzema nu mai are nici o șansă: "Și-a pierdut locul la «națională»"

Articol de - Publicat miercuri, 02 decembrie 2015 00:00

Implicat în șantajarea lui Valbuena, atacantul lui Real e atacat și de sportivii francezi. "Benzema nu mai poate reprezenta Franța", a spus înotătorul Camille Lacourt, cvadruplu campion mondial

Întreaga Franță e împotriva lui Karim Benzema. Anchetat pentru "complicitate la tentativă de șantaj și participare la asociere criminală", riscînd minimum 5 ani de închisoare, atacantul lui Real Madrid pare că nu mai are scăpare.

Prim-ministrul Manuel Valls a spus clar într-un interviu pentru Europe 1: "Un mare sportiv trebuie să fie exemplar. Dacă nu este, își pierde locul în echipa națională". A dat și un exemplu: "Cînd un ministru e inculpat, atunci dispare din guvern. La fel este și la selecționată".

"Ce face premierul cu prezumția de nevinovăție?"

Și sportivii au început să-l critice pe internaționalul în vîrstă de 27 de ani. "Benzema nu mai poate reprezenta Franța. A comis prea multe greșeli în ultimul timp", a declarat înotătorul Camille Lacourt, de 4 ori campion mondial și triplu medaliat cu aur la Europene.

Îl apără însă avocatul său, Alain Jakubowicz, certîndu-l pe premier. "Ce face Valls cu prezumția de nevinovăție? S-a pronunțat într-un caz de care nu știe absolut nimic". Benzema va vorbi în această seară, pentru prima oară, despre toate acuzațiile. A ales TF1, unul dintre sponsorii "cocoșilor galici".

"Cine va mai vorbi mîine despre subiectul Benzema? Președintele țării? Ceea ce se întîmplă în acest caz e scandalos"
Alain Jakubowicz, avocatul lui Benzema

"Îl susțin total pe Karim. E un jucător fundamental pentru Real și un băiat senzațional. Oricine îl cunoaște știe asta"
Rafa Benitez, antrenor Real

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează