INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Favoritul la președinția Franței a fost rugat să execute un penalty » Nu a ieșit chiar cum a plănuit :D

Emmanuel Macron executând penaltyul, foto: reuters
Emmanuel Macron executând penaltyul, foto: reuters

Articol de - Publicat vineri, 28 aprilie 2017 10:54

Emmanuel Macron, social-liberal în vârstă de 39 de ani, câștigător al primului tur de scrutin și favoritul turului doi la alegerile prezidențiale din Franța, a șutat la poartă, dar mingea a fost deviată în plasă de un tânăr aflat lângă bară.

La doar 39 de ani, Emmanuel Macron ar putea fi cel mai tânăr președinte din istoria Republicii franceze. Și are toate șansele.

Licențiat în Filozofie, fostul ministru al Economiei lansat în politică de Hollande a părăsit Partidul Socialist, creând pe 6 aprilie 2016 En Marche! (In Mișcare!), o formațiune social-liberală care a răsturnat sistemul politic din Hexagon. Pe 23 aprilie, a câștigat primul tur al alegerilor, cu 24,01% din voturi, și e favorit în turul 2, în duelul cu Marine Le Pen (Frontul Național, extremă dreaptă).

"Avem nevoie de arbitraj video"

Ieri, Macron și-a continuat campania la Sarcelles, o comună situată în nordul Parisului, și a jucat fotbal cu tinerii asociației "Sport în Oraș".

Cotidianul L'Equipe povestește: "Câteva driblinguri în costum și cravată și un penalty controversat". Înconjurat de puști, de ziariști și de bodyguarzi, politicianul a ales varianta fără riscuri când a șutat. "Am tras cu latul, pentru siguranță", a comentat el ulterior pe Twitter.

Totuși, mingea s-ar fi dus pe lângă poartă. Foarte puțin, dar tot pe lângă. Un tânăr care se ținea de bară i-a dat însă un mic ajutor. O deviere ușoară, și balonul s-a oprit în plasă. "Avem nevoie de arbitraj video", a completat L'Equipe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close