INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

FC Barcelona decimată după El Clasico. Guardiola a rămas în 14 jucători

Problemele la bicepsul femural nu-i dau pace lui Inesta
Problemele la bicepsul femural nu-i dau pace lui Inesta

Articol de GSP - Publicat joi, 26 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 26 ianuarie 2012 13:23

FC Barcelona a eliminat Realul în ”sferturile” Cupei Spaniei, dar plăteşte. În meciul de miercuri, doi dintre principalii săi jucători s-au accidentat. Primul a căzut Andres Iniesta. În minutul 27, după un duel oarecare cu Arbeloa la mijlocul terenului, mijlocaşul spaniol a resimţit dureri la pulpa piciorului stîng. Iniţial a dorit să continue, dar şi-a dat repede seama că nu poate şi, şi la insistenţele medicilor, a cerut să fie schimbat.

Controlul medical efectuat ulterior a arătat că Iniesta s-a ales cu o ruptură la bicepsul femural. Este a treia problemă de acest gen suferită de barcelonez din cele patru accidentări din actualul sezon. Trei dintre leziuni l-au afectat în ultimele două luni. Acum va sta în jur de două săptămîni.

Aproximativ o jumătate de lună va mai fi indisponibil Alexis Sanchez. Atacantul chilian a căzut pe umărul stîng şi, cum durerile nu conteneau, a fost înlocuit în minutul 79 cu Mascherano. Lui i s-a depistat o entorsă în zona claviculei.

Problemele au făcut ca ieri, la antrenament, Guardiola să nu aibă decît 14 jucători. Pe lîngă Iniesta şi Alexis Sanchez au mai lipsit accidentaţii Villa, Afellay, Fontas, plus Seydou Keita, plecat la Cupa Africii. Pentru meciul din week-end cu Villarreal, Pep va apela la mai mulţi jucători de la formaţia secundă.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
tzupebine
tzupebine  •  26 Ianuarie 2012, 17:58

Vin oamenii si comenteaza despre arbitrajul de aseara, de parca Barca ar fi mereu avantajata si Real e victima arbitrilor.Cand e tocmai invers...Hai sa fim seriosi, uitati-va de cate ori a fost avantajat Realul in acest sezon si de cate ori a fost dezavantajat Barcelona.E greu sa fii mereu pe locul 2, dar nu mai faceti si voi ca Mourinho, ca nu va sta bine.

vampirash
vampirash  •  26 Ianuarie 2012, 15:37
Postat de sebaa pe 26 Ianuarie 2012, 15:20

Eu prefer sa ma uit la meci la aragaz decat sa ma uit la o plasma cu ochii inchisi.

tin sa iti sugerez sa citesti un articol mai nou aparut pe site. acolo este prezentata o declaratie a unui oficial legata de meritata suspendare a lui pepe...in cadrul federatiei ori este incompetenta, ori sunt favoritisme...

sebaa
sebaa  •  26 Ianuarie 2012, 15:20
Postat de vampirash pe 26 Ianuarie 2012, 13:46

se vede ca vezi meciurile numai la aragaz...nu mai vb in nestiinta de cauza...

Eu prefer sa ma uit la meci la aragaz decat sa ma uit la o plasma cu ochii inchisi.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează