INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

FC Barcelona îl cere împrumut Interului pe Diego Forlan

Forlan nu a dat decît un gol, în septembrie, în 440 de minute jucate în tricoul Interului
Forlan nu a dat decît un gol, în septembrie, în 440 de minute jucate în tricoul Interului

Articol de GSP - Publicat marti, 03 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2012 13:01

FC Barcelona caută încă un înlocuitor pentru David Villa, indisponibil 5 luni din cauza accidentării la Mondialul cluburilor. Cum jucătorii din propria pepinieră nu sînt consideraţi suficient de ”copţi” pentru a fi utilizaţi cu regularitate, conducerea de pe ”Camp Nou” încearcă să aducă un fotbalist experimentat, nu prea costisitor, de care Pep Guardiola să se poată folosi pînă la finele sezonului.

Cel ce se încadrează cel mai bine în acest tipar este Diego Forlan. Atacantul uruguayan nu s-a acomodat la Inter - un gol în doar 8 meciuri jucate din vară încoace -, cunoaşte foarte bine La Liga, unde a evoluat 7 sezoane (la Villarreal între 2004-2007 şi la Atletico în perioada 2007-2011), iar salariul de 6,5 milioane de euro i-ar fi suportat în mare parte de gruparea milaneză.

Discuţiile între toate părţile sînt momentan telefonice, dar e preconizată în cîteva zile o întîlnire în Italia. Barcelona îl vrea pe Forlan împrumut pînă la vară, cu opţiune de cumpărare.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
scandal1
scandal1  •  03 Ianuarie 2012, 13:15

Doamneeee :)))) Barca oricum ia tot si anu' asta, cu un Forlan si-ar cam asigura trofeele de pe acum.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează