INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

FC Barcelona şi-a stabilit prima ţintă pentru campania de achiziţii din vară » Vrea un superjucător din Premier Legue

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 14 februarie 2015 20:01

FC Barcelona şi-a stablit prima ţintă pentru campania de achiziţii din vară. Catalanii au pus ochii pe Juan Mata, anunţă El Mundo Deportivo. 

În vîrstă de 26 de ani, ibericul a fost luat de Manchester United în urmă cu un an de la Chelsea în schimbul a 45 de milioane de euro.

Chiar dacă nu a avut evoluţii excelente, Juan Mata a fost printre puţinii remarcaţi din echipa "diavolilor" atît în returul sezonului trecut, cît şi în prima parte din acest campionat.

Barcelona are interzis la transferuri pînă în ianuarie 2016, însă speră ca această interdicţie să îi fie ridicată în vară pentru a-l putea aduce.

Mata a început fotbalul la Real Oviedo, iar apoi s-a remarcat la echipa a doua a lui Real Madrid. A mai trecut în cariera sa pe la Valencia şi Chelsea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
madskills
madskills  •  15 Februarie 2015, 09:27

Stire scrisa pe wc. Decizia in legatura cu transferurile Barcelonei este DEFINITIVA. Nu are cine sa le-o anuleze. Pana si clubul a dat un comunicat in legatura cu asta, numai voi astia de la gsp scrieti balarii de weekend, din lipsa de altceva

luciann
luciann  •  14 Februarie 2015, 21:38

Ce sa faca cu "mortaciunea" aia!? MU a dat 45 mil. pe el degeaba, incetineste jocul si nu face "diferenta" asa cum ar trebui sa faca un jucator de 45 mil.! Dar Barca nu are interzis la transferuri anul asta!?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează