INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PLEACĂ LUCESCU DE LA ŞAHTIOR?

Fenerbahce îl vrea pe Lucescu! Tehnicianul s-a întîlnit cu turcii la Madrid

Articol de GSP - Publicat luni, 24 mai 2010 00:00

Cotidianul Turkiye notează, în ediţia de azi, că tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, s-ar fi întâlnit, la sfârşitul săptămânii trecute, la Madrid, cu doi oficiali ai clubului Fenerbahce, care i-au prezentat o ofertă.

Potrivit sursei citate, întâlnirea dintre cele două părţi ar fi avut loc la hotelul Ritz. "Acum se pare că se aşteaptă un răspuns de la tehnicianul român, care se află sub contract cu gruparea ucraineană", menţionează Turkiye.

Un alt jurnal din Turcia, Takvim, care citează presa italiană, scrie că Mircea Lucescu s-a întâlnit cu oficialii de la Fenerbahce cu aproximativ două ore înainte de finala Ligii Campionilor şi că la o mică parte din discuţie a asistat şi fostul preşedinte al grupării Internazionale Milano, Ernesto Pellegrini.

Cotidianul Star notează că Fenerbahce i-a propus lui Lucescu, prin intermediul impresarilor, un contract de 3,5 milioane de euro pe an.

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  25 Mai 2010, 10:29

pe gsp acum 1 sapt. lucescu a declarat k este cel mai bine platit antrenor roman la care moderatorul a intrebat "mai bine platit si chiar decat cristian chivu?" la care mircea lucescu a raspuns ca da este mai bine platit si decat cristian:) asa sa lase varajelile ca turcii i-au oferit un salariu de 3.5 mil k nici nu il misca de pe scaun cu salariul asta:) cristian chivu are in jur de 5.5 mil de euro pe sezon l inter

 •  24 Mai 2010, 17:40

doar daca marele lucescu a fost la cumparaturi la madrid...ca la meci sigur nu s-a dus ca a zis ca ii displace ,,stilul,, de joc practicat de antrenorul ala...parca mourinho (un necajit de altfel care a eliminat niste echipe slabe gen campioanele angliei, spaniei si germaniei), ca ,,stilul,, lui razvanel ii place sigur

 •  24 Mai 2010, 17:30

Vrei sa lucrezi la domiciliu? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Atunci ai nevoie de lucrul pe care eu ti-l ofer. Nici un fel de inselatorie, sponsorizare de inceput, sau taxa de start in afaceri. Pentru doar citeva ore de lucru pe zi poti castiga 75-100$ pe saptamana si mai mult daca lucrezi mai mult. Pentru detalii, trimite-ti un e-mail cu subiectul "LUCRU" la adresa [email protected]

Vezi toate comentariile (3)
Comentează