INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER - CHELSEA 1-2

Ferguson acuză golul din offside marcat de Drogba. Vezi replica lui Ancelotti

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 aprilie 2010 00:00

Manchester United - Chelsea 1-2. Managerul lui Manchester United nu a putut trece peste golul de 2-0 marcat de Drogba. Ferguson a recunoscut că prestația echipei nu a fost tocmai cea mai bună, dar a acuzat și prestația slabă a tușierului.

„Calitatea arbitrilor ne-a costat. Un lucru nu pot să înțeleg, asistentul nu avea pe nimeni în față, nu era mascat și tot nu a dat decizia corectă”, a comentat managerul lui Manchester pe mirrorfootball.co.uk.

Declarația lui Ferguson nu a rămas fără replică din partea celor de la Chelsea. Carlo Ancelotti s-a limitat să spună că „offside este atunci cînd steagul este sus!” Italianul a anunțat că „noi sîntem favoriți acum. Sîntem pe primul loc. Mai sînt cinci meciuri de jucat și trebuie să fim foarte atenți.”

Tu cine crezi că va cîștiga în Anglia?

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (17)
 •  12 Aprilie 2010, 09:49
Postat de pe 04 Aprilie 2010, 09:56

figura mare ancelotii asta!da offside e at cand e steagul sus,atunci e confirmare de offsider,dar offside e at cand ...stie toata lumea cand! asa ca....nu esti fair-play nenea

Si de ce ar fi nenea Ancelotti fair-play cand el nu a zis nimic presei, doar a raspuns unor comentarii ale lui Ferguson. Ba cel nesimtit e chiar Ferguson ca in ciuda faptului ca a fost hent la golul lor se mai si plang ca au luat gol din offside. Asa e nenea Ferguson, ofticos din fire, invatat sa primeasca pomana meci de meci, dar cand arbitrajul are greseli si de o parte si de alta moare de ciuda ca nu vrea gresele decat impotriva adversarei.

 •  12 Aprilie 2010, 09:45

Penalty la Park nu a fost deloc. Mingea il lovite in partea interioara a piciorului pe Zirkov. La Anelka insa alta poveste, atac dispropotionat, si nici macar la minge. Deci United nu a fost defavorizata, ba chiar deciziile arbitrului au fost de 2 la 1 pentru united. Penalty neacordat si hent nesesizat. La Chelsea a fost greseala tusierului si atat. Oricum, toti arbitrii de centru din Anglia trag cu United asa ca nu va mai suparati pe ei. Chelsea a meritat din plin cele 3 puncte.

 •  04 Aprilie 2010, 19:17

hai fratilor, nu va mai aprindeti pt ce se intampla in anglia.. haideti sa ramanem la saraciile noastre

Vezi toate comentariile (17)
Comentează