INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Ferguson îl pune la punct pe Rooney » Are INTERZIS la Olimpiadă

Alex Ferguson îl vedea recent pe Rooney drept un
Alex Ferguson îl vedea recent pe Rooney drept un "Pele al Marii Britanii". Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 23 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 22 octombrie 2011 22:21

Atacantul lui Manchester United l-a enervat pe Sir Alex după ce a anunţat că vrea să facă parte din echipa Marii Britanii la JO 2012: ”Wayne nu ştie ce vorbeşte”


Wayne Rooney i-a ridicat din nou tensiunea managerului Alex Ferguson. Nu, nu şi-a mai înşelat soţia. Şi nici nu mai ameninţă că vrea să plece de la Manchester United. Acum ţine neapărat să evolueze în echipa Marii Britanii la Jocurile Olimpice programate vara viitoare (27 iulie - 12 august) la Londra.

Atacantul de 25 de ani ar putea fi unul dintre cei trei jucători admişi în lotul olimpic deşi depăşesc vîrsta limită (23 de ani), dar Sir Alex nici nu vrea să audă. Iar la conferinţa de presă de dinaintea derby-ului cu Manchester City (azi, 15:30, DigiSport 1 în direct) a ţinut neapărat să-şi expună punctul de vedere.

"Wayne nu ştie ce vorbeşte! În perioada în care se desfăşoară Olimpiada, fotbaliştii de regulă se odihnesc, îşi tratează leziuni minore, pe care le-au dus în spate întreg sezonul precedent, sau încep pregătirea noii stagiuni. Nu mai pun la socoteală că el şi ceilalţi colegi de la «naţională» vor fi după Euro 2012, ce înseamnă deja un efort suplimentar", a punctat managerul lui United.

9,5 milioane de euro e salariul anual net al lui Rooney. E jucătorul cel mai bine plătit de la United

"Aş fi onorat şi privilegiat să fac parte din prima reprezentativă a Marii Britanii din 1960 încoace"
Wayne Rooney, atacant Man. United

"Nici nu intră în discuţie ca Rooney sau vreun alt jucător de-ai mei să meargă la Olimpiadă. Wayne poate să-şi ia gîndul"
Alex Ferguson, manager Man. United

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
stancuvlad
stancuvlad  •  23 Octombrie 2011, 13:01

Avan in vedere ca se desfasoara la Londra ar fi putut sa il lase....

droshu
droshu  •  23 Octombrie 2011, 01:19

Normal, pt Rooney e o onoare. Chivu isi permite sa ne dea cu flit. Doar e vedeta la marele Inter pe cand Rooney un simplu figurant la anonima United.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează