INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY - MANCHESTER UNITED 1-0

Ferguson ironizat după ce a sărit la Mancini: ”Mult whisky”

Articol de - Publicat miercuri, 02 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 01 mai 2012 21:09

Fostul lider al trupei Oasis, Liam Gallagher, fan al lui City, a găsit imediat explicaţia pentru reacţia nervoasă a lui Sir Alex din minutul 76


Alex Ferguson a ieşit cel mai rău din derby-ul Manchesterului. United a pierdut, scor 0-1, şi a fost detronată de City cu două etape înainte de sfîrşitul campionatului. El şi-a pierdut cumpătul în timpul meciului. Iar la final a trebuit să îndure şi ironiile lui Liam Gallagher, cu ani în urmă liderul trupei Oasis, mare suporter al "cetăţenilor".

Click aici pentru rezumatul VIDEO al partidei!

Golul lui Kompany (45) l-a enervat suficient pe Sir Alex, 70 de ani, pentru a sări ca ars în minutul 76, cînd Nigel de Jong l-a atacat dur pe Welbeck. S-a dus valvîrtej spre managerul lui City, Mancini, şi-au aruncat vorbe grele şi doar intervenţia energică a arbitrului de rezervă i-a oprit să nu se încaiere.

Pe marginea acestui moment tensionat s-a amuzat la final Liam Gallagher. "Probabil că Ferguson era orbit de lumini. Cred că a băut prea mult whisky", le-a spus fostul "Oasis" jurnaliştilor.

"Mancini i-a hărţuit continuu pe arbitri. Iar cînd m-am legat şi eu de o fază a reacţionat imediat. La ce arbitraj a avut n-are de ce să fie nemulţumit"
Alex Feguson, manager Man. United

"Vorbeam cu arbitrul de rezervă, cînd Ferguson a venit spre mine şi mi-a zis nişte cuvinte urîte. Îl înţeleg. Era tensionat ca şi mine"
Roberto Mancini, manager Man. City

"Maradona şi Dumnezeu"
Gallagher a postat pe Twitter şi o poză cu el împreună cu Maradona, venit special să-l vadă pe ginerele Aguero. Comentariul fostului lider al trupei Oasis: "Maradona strînge mîna lui Dumnezeu".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează