INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Ferguson: "Rooney poate bate recordul lui Cristiano Ronaldo"

Articol de - Publicat joi, 11 martie 2010 00:00

Cu "dubla" reuşită miercuri seară, la 4-0 cu AC Milan, Wayne Rooney a ajuns la 30 de goluri marcate în acest sezon în toate competiţiile.

 

 

Managerul lui Manchester United, Alex Ferguson, e însă convins că atacantul nu se va opri aici: "Din actuala stagiune a mai rămas destul de jucat. Iar eu, să fiu cinstit, cred că Wayne îşi poate îmbunătăţi performanţa. Poate depăşi recordul de 42 de goluri într-un sezon al lui Cristiano Ronaldo".

Ronaldo a stabilit performanţa amintită în sezonul 2007-2008, pe cînd era la United. În acel an, în vitrina clubului au intrat şi titlul de campioană a Angliei şi Liga Campionilor. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
pipitahiguain
pipitahiguain  •  11 Martie 2010, 15:28

incredibil ce bine se poate descurca sir ferguson cu un lot asa slab ... doamne ce antrenor , fara ferguson man.u se batea pt loc de europa league

celebrul_anonim
celebrul_anonim  •  11 Martie 2010, 15:13

daca o tine tot asa,e greu de crezut ca va pierde balonul de aur..

 •  11 Martie 2010, 15:02

Desi sunt fan messi sezonul asta rooney a fost cel mai tare.Daca o tine tot asa si manchester ajunge macar in finala si anglia ajunge prin semifinale la mondial nu vad altul care sa ia balonul.Poate doar daca fac messi sau c ronaldo vreun mondial de exceptie insa ma indoiesc.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează