INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ROONEY PLEACĂ DE LA MANCHESTER UNITED

Ferguson: "Rooney vrea să plece de la Manchester United"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 octombrie 2010 00:00

Alex Ferguson, antrenorul lui Manchester United, confirmă zvonurile din ultimele zile conform cărora atacantul Wayne Rooney ar dori să plece de pe 'Old Trafford'.

E oficial. Wayne Rooney vrea să se despartă de 'diavolii roşii', fapt confirmat de antrenorul său, Alex Ferguson. După ce presa britanică a speculat în ultima vreme faptul că atacantul nu doreşte să mai rămînă la United, Ferguson a confirmat astăzi acest lucru: "Am avut o întîlnire cu el şi mi-a spus că vrea să plece. E dezamăgitor deoarece noi am făcut tot ce-am putut pentru a-l ajuta pe Wayne de cînd a venit la acest club ".

Acesta a ţinut să precizeze însă că nu a avut un conflict cu Rooney: "Nu ne-am certat niciodată. Cred că trebuie să înţelegi mecanismul acestor situaţii cînd un jucător vrea să plece. E foarte uşor de spus că s-a certat cu antrenorul".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
manutd
manutd  •  19 Octombrie 2010, 22:34

cu adevarat pacat... ce o sa faca? o sa ajunga la real... in ce forma e chiar nu o sa faca nimic. la utd avea sanse sa isi revina. afara are sanse sa se ingroape de tot.

osamafzr
osamafzr  •  19 Octombrie 2010, 17:34

pacat...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează